HerNews.gr
Μόδα

Sarah Jessica Parker: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο 2023 Good+Foundation Benefit

Sarah Jessica Parker

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έχει ένα ασυνήθιστο ταλέντο να συνδυάζει διάφορα στοιχεία και να τα κάνει να δείχνουν όχι μόνο εναρμονισμένα, αλλά και κομψά και μοντέρνα. Καταφέρνει να προσδίδει στα looks της μια προσωπική πινελιά που τα καθιστά μοναδικά.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση της στο 2023 Good+Foundation Benefit είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα. Το κερασί midi φόρεμα, μια επιλογή που καθαυτή έχει τη δύναμη να αναδεικνύει τον φορέα της, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον με την προσθήκη του ιβουάρ μαντό. Το μαντό δεν είναι απλά ένα έξτρα στοιχείο στο outfit, αλλά ένα κομμάτι που προσδίδει χαρακτήρα, με τον συνδυασμό της μπροκάρ υφής και των κρυστάλλινων κουμπιών.

Τα φούξια πέδιλα προσθέτουν μια αίσθηση παιχνιδιάρικου και τολμηρού, ενώ ταυτόχρονα συμπληρώνουν τέλεια τον χρωματικό συνδυασμό με το φόρεμα. Είναι η τελειότητα στις λεπτομέρειες που κάνει το look να ξεχωρίζει, όπως η λάμψη των παπουτσιών που αντικρίζει τη λάμψη των κουμπιών.

Sarah Jessica Parker: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στο 2023 Good+Foundation Benefit

Sarah Jessica Parker

Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε στην British Vogue πως:

“Θεωρώ πως η ομορφιά είναι κάτι που όλη έχουμε. Έχει να κάνει με το πώς γεννήθηκες και με το πώς μοιάζεις. Αλλά η μόδα είναι πολύ περισσότερο κάτω από τον έλεγχό μας. Έχει να κάνει με τις καθημερινές μας επιλογές και με το τι σε κάνει να αισθάνεσαι ο εαυτός σου. Θεωρώ ότι γίνεσαι πιο θαρραλέος με τα χρόνια. Σπαταλάμε πάρα πολύ χρόνο θέλοντας να μοιάσουμε στους άλλους, επειδή απλά θέλουμε να δημιουργήσουμε σχέσεις. Αλλά παίρνει πολύ χρόνο να μάθουμε πως μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας και να έχουμε ακόμα την κοινότητα για να στηριχθούμε.

Μια μέρα θα κάνεις κάτι που απλά θα κάνει κλικ, όπως τα διαφορετικά παπούτσια. Είναι κάτι μικρό, που θα κάνει όλους να σκεφτούν ΄Ναι, αυτή είναι΄. Οι δρόμοι είναι το καλύτερο σημείο για να πάρεις έμπνευση. Βλέπεις όλους αυτούς τους ανθρώπους και απλά θέλεις να πάρεις κάτι από αυτά που φοράνε”.

Sarah Jessica Parker: Μας έδειξε τον πιο chic τρόπο να φοράμε φιόγκο στα μαλλιά

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε το απόλυτο barbie look με ένα bandage φόρεμα

HerNewskl

Η γραβάτα είναι η πιο πρόσφατη Nerdy-Chic τάση που πρέπει να κυριαρχήσει!

HerNews ka

4 Uptated τρόποι για να φορέσεις το κίτρινο σορτς

Her News