HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αναστασία: «Ο εγκέφαλός μου έχει αποβάλει ό,τι πληροφορία δεν μπορούσε να κρατήσει & έχω ξεχάσει πολλά πράγματα»

Η Αναστασία έκανε…ποδαρικό στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» την Δευτέρα 23/10 όπου μίλησε με την Κατερίνα Ζαρίφη για την πορεία της καριέρας της αλλά και για την μεγάλη επιτυχία που ήρθε στη ζωή της ξαφνικά.

«Ήμουν πολύ τυχερή που η πρώτη μου ραδιοφωνική εκπομπή ήταν μαζί σου. Όλα τέλεια έχουν έρθει στη ζωή μου. Μετά από σένα, νόμιζα ότι όλοι όσοι θα γνωρίσω θα είναι έτσι “ευδιάθετοι, χαρούμενοι, έξω καρδιά”. Σίγουρα δεν ισχύει αυτό», είπε αρχικά η Αναστασία στην Κατερίνα Ζαρίφη.

«Αν ονειρευόμουν ότι θέλει 10% δουλειά, έκανα λάθος, θέλει πολύ περισσότερο. Το μόνο που ήθελα και θέλω είναι να μην χάσω πράγματα από τη ζωή μου επειδή έγινε και αυτό», προσθέτει στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια παραδέχεται πως: «Σαν χαρακτήρας δεν ήμουν τόσο εξωστρεφής και πριν. Μετά τα 2 τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που έχουν γίνει στη ζωή μου, νιώθω ότι ο εγκέφαλός μου έχει αποβάλει ό,τι πληροφορία δεν μπορούσε να κρατήσει και έχω ξεχάσει πολλά πράγματα».

«Μου στέλνουν μια μέρα και μου εξηγούν ότι ο κόσμος περνούσε από την Time Square και υπήρχε δικό μου πόστερ στο Billboard στην αρχή δεν κατάλαβα. Μετά συνειδητοποίησα τι είχε γίνει και είπα: τι;», αποκαλύπτει αμέσως μετά η Αναστασία.

«Δεν καβαλάω το καλάμι, γιατί δεν θέλω να το χάσω. Όποιος με αγάπησε για εκείνα τα 19, με αγάπησε για αυτό που είμαι». 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ζήνα Κουτσελίνη: “Συγγνώμη. Οφείλουμε σαν δημοσιογράφοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας”

HerNewskl

Νατάσα Θεοδωρίδου: “Δεν ξέρω την τηλεόραση και δεν θέλω να την μάθω, μακριά!”

HerNewskl

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους έρχεται στο Open

Her News b