HerNews.gr
DECORNEWS

4 απροσδόκητα αντικείμενα που μπορείτε πραγματικά να βάλετε στο πλυντήριο πιάτων

Εάν έχετε ζήσει ποτέ χωρίς πλυντήριο πιάτων, τότε ξέρετε πόσο πραγματικά αλλάζουν τη ζωή μας.Όμως, ενώ ένα υπέροχο πλυντήριο πιάτων είναι απαραίτητο για κάθε πολυάσχολο νοικοκυριό, αποδεικνύεται ότι όλοι μπορεί να υποχρησιμοποιούμε σε μεγάλο βαθμό τις μηχανές μας.

Σύμφωνα με ομάδα μάρκας απορρυπαντικών πλυντηρίων πιάτων, τα πλυντήρια πιάτων δεν είναι μόνο για πιάτα. Στην πραγματικότητα, περισσότερα είδη κουζίνας και οικιακής χρήσης μπορούν να μπουν στο πλυντήριο πιάτων σας από ό,τι πιθανώς πιστεύατε.5 εκπληκτικά πράγματα που δεν ξέρατε για το πλυντήριο πιάτων σας -  Tospitakimou.gr

1. Τάπερ

Μπορεί να έχετε προειδοποιηθεί να μην πλένετε πλαστικά δοχεία τροφίμων στο πλυντήριο πιάτων και με βάσιμο λόγο. Πολλά από αυτά τα βασικά είδη κουζίνας δεν πλένονται στο πλυντήριο πιάτων.

Ωστόσο, εφόσον σημειώνεται ξεκάθαρα στο δοχείο, μπορείτε οπωσδήποτε να τα βάλετε στον επόμενο κύκλο σας, με μία προφύλαξη: πρέπει να τοποθετηθούν στην επάνω σχάρα του μηχανήματός σας για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση. 

2. Μεγάλες κατσαρόλες και τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα

Πολλές μεγάλες κατσαρόλες και τηγάνια από ανοξείδωτο χάλυβα είναι απολύτως ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων. Αυτό αλλάζει ιδιαίτερα το παιχνίδι αν προσπαθείτε να καθαρίσετε τα επίμονα σημάδια.

Αν ανησυχείτε ότι η λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας δεν είναι καλή για τον πλανήτη, να είστε σίγουροι. Η λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων αντί για το πλύσιμο των πιάτων στο χέρι εξοικονομεί πολύ περισσότερο νερό.

Αποστείρωση μπιμπερό: Ο απόλυτος οδηγός | ofarmakopoiosmou.gr3. Βρεφικά είδη

Εάν έχετε ένα μωρό στο σπίτι, τότε πιθανότατα έχετε ήδη αναρωτηθεί πώς ένα, μικροσκοπικό άτομο μπορεί να προσθέσει τόσες πολλές δουλειές του σπιτιού στη λίστα. Η προστασία του μωρού σας από τα μικρόβια είναι το κλειδί, αλλά το πλύσιμο όλων των μπουκαλιών, της πιπίλας και των παιχνιδιών του μπορεί να αποβεί τελείως κουραστικό.

Ευτυχώς, μπορείτε να ρίξετε τα περισσότερα από αυτά τα αντικείμενα στο πλυντήριο πιάτων, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να αφαιρέσετε λεκέδες, αποξηραμένα τρόφιμα και υπολείμματα φόρμουλας. 

The 5 Best Sponges of 2023 | Tested by GearLab

4. Σφουγγάρια

Αυτό μπορεί να είναι απλώς το νέο μας αγαπημένο hack στην κουζίνα. Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα χειρότερο από ένα βρομερό σφουγγάρι, αλλά αν βάλετε το σφουγγάρι σας στο καλάθι με τα μαχαιροπίρουνα του πλυντηρίου σας ή στην επάνω σχάρα κατά τη διάρκεια του επόμενου κύκλου σας, σκεφτείτε αυτό το πρόβλημα διευθετημένο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Vipart σε καλωσορίζει στο ολοκαίνουριο κατάστημα της στον Πειραιά!

Her News

Ορχιδέα και πότισμα: Έτσι θα τη φροντίσεις σωστά

Her News

Αυτά είναι τα 5 πιο ρομαντικά χρώματα κρεβατοκάμαρας – Είναι το δικό σας στη λίστα;

HerNews ka