HerNews.gr
DECORNEWS

Αυτά είναι τα 5 πιο ρομαντικά χρώματα κρεβατοκάμαρας – Είναι το δικό σας στη λίστα;

Ένα υπνοδωμάτιο πρέπει να είναι ένα καταφύγιο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε πλήρως, αλλά όλοι θέλουν να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα και αίσθηση στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου τους που είναι μοναδικά για αυτούς. Εάν πρόκειται για έναν ρομαντισμό στον οποίο θέλετε να αποδώσετε φόρο τιμής, τότε συγκεκριμένα χρώματα θα προκαλέσουν αυτού του είδους τα συναισθήματα. 

Ωστόσο, υπάρχουν και λιγότερο εμφανείς χρωματικές επιλογές κρεβατοκάμαρας που θα δημιουργήσουν μια αίσθηση ρομαντισμού.

2. Απαλό πράσινο
ένα πράσινο υπνοδωμάτιο με σκούρο πράσινο πάπλωμα
Το λευκό είναι ένα ευέλικτο χρώμα που μπορεί να έχει πολλούς υποτόνους που εγγενώς δημιουργούν διαφορετικά συναισθήματα. Για να αισθάνεται ένα υπνοδωμάτιο ρομαντικό, θα πρέπει να αισθάνεται ζεστό και άνετο και όχι έντονο και κλινικό. Ένα λευκό με δροσερό τόνο διατρέχει τον κίνδυνο να δείξει έτσι, ωστόσο ένα ζεστό εκρού, ειδικά με πράσινους τόνους, θα αισθάνεται κομψό και εκλεπτυσμένο χωρίς να αισθάνεται απαραίτητα σαν ένα πράσινο υπνοδωμάτιο.
Για να κάνετε μια υπόλευκη πράσινη κρεβατοκάμαρα να αισθάνεται ακόμα πιο ρομαντική, επιλέξτε πολυτελή υφάσματα όπως το βελούδο, καθώς και statement διάθεση φωτισμού.
2. Ζεστό καφέ
Ένα σκούρο καφέ βαμμένο υπνοδωμάτιο
Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα σε ένα υπνοδωμάτιο, η επιλογή των σωστών χρωμάτων κάνει τη διαφορά. Οι γήινες καφέ αποχρώσεις, όπως το σοκολατί ή το γκρι, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα γείωσης. Αυτά τα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν έναν ζεστό και οικείο χώρο, ιδανικό για να χαλαρώσετε με τον σύντροφό σας. Για να ανεβάσετε ένα σχέδιο υπνοδωματίου σε γήινους τόνους, σκεφτείτε να το συνδυάσετε με φινιρίσματα από αντίκες ορείχαλκου που θα το κάνουν να νιώθει ακόμα πιο πλούσιο και πολυτελές.
Θυμηθείτε, το κλειδί για μια ρομαντική κρεβατοκάμαρα δεν βρίσκεται μόνο στο χρώμα αλλά και στο συνολικό σχέδιο, τον φωτισμό και την επιλογή των υφασμάτων. Πειραματιστείτε με αυτά τα χρώματα και βρείτε τον τέλειο συνδυασμό που αντηχεί στο προσωπικό σας στυλ και σχέση.
4. Σκοτεινό και moody
a dark grey bedroom with statement lighting

Εξερευνήστε ένα πιο σκούρο και πιο έντονο σχέδιο κρεβατοκάμαρας επιλέγοντας σκούρα χρώματα για να διακοσμήσετε τους τοίχους του υπνοδωματίου σας. Αυτό δεν χρειάζεται να είναι μόνο σκούρο γκρι ή μαύρο, εξερευνήστε ολόκληρο τον χρωματικό κύκλο και μεταβείτε στη σκοτεινή πλευρά για να δείτε πώς μπορείτε να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας πιο αισθησιακή και ρομαντική. Το βαθύ μπορντό και το σμαραγδένιο πράσινο είναι και τα δύο εξαιρετικά παραδείγματα πιο σκούρων αποχρώσεων που εξακολουθούν να αισθάνονται ζωντανές και γεμάτες ζωντάνια. 

5. Κόκκινο και ροζΜια σκοτεινή ροζ κρεβατοκάμαρα με διάφανες κουρτίνες και μοντέρνα διακόσμησηΤο κόκκινο είναι αναμφίβολα το στερεότυπο χρώμα του ρομαντισμού. Αυτό προκύπτει από το ότι το κόκκινο συνδέεται με την καρδιά, η οποία είναι το μοτίβο για την αγάπη και το συναίσθημα. Ωστόσο, μια κατακόκκινη κρεβατοκάμαρα μπορεί εύκολα να αισθάνεται αρκετά συντριπτική, οπότε ο συνδυασμός της με άλλες αποχρώσεις όπως το ροζ μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπησή της.Το κόκκινο και το ροζ συνθέτουν τον απόλυτο ρομαντικό συνδυασμό χρωμάτων.

Για μια μοντέρνα εμφάνιση, συνδυάστε απαλούς ροζ τοίχους με έντονα έπιπλα και αξεσουάρ σε κόκκινο χρώμα. Η απαλότητα των πιο παστέλ αποχρώσεων έρχεται σε τέλεια αντίθεση με τις εντυπωσιακές πινελιές για να δημιουργήσει ένα άνετο αλλά γοητευτικό σχέδιο.

5 χρώματα τοίχου για σαλόνια που έχουμε ερωτευτεί ήδη φέτος

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

6 αλλαγές της «μιας ώρας» για να ανανεώσετε το σαλόνι σας

HerNews ka

Βότανα: Θεραπευτικές ιδιότητες ή διακόσμηση;

Her News

Πώς να διατηρήσετε το υπνοδωμάτιο σας ζεστό το χειμώνα χωρίς θέρμανση – Οικονομικές λύσεις

HerNews ka