HerNews.gr
Διεθνή

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Εξασφάλισε 3ετές συμβόλαιο 186 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Bucks

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, συμφώνησε για τριετή επέκταση του συμβολαίου του, ύψους 186 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές που δίνουν τέλος στην αβεβαιότητα για το μέλλον του.

Ο δύο φορές MVP του NBA προσθέτει δύο πλήρως εγγυημένα χρόνια στην τρέχουσα συμφωνία του, καθώς και μια επιλογή παίκτη για τη σεζόν 2027-28.

Νωρίς το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντετοκούνμπο δημοσίευσε στο X (πρώην Twitter) μια φωτογραφία του να κρατά το τρόπαιο του πρωταθλήματος Larry O’Brien και το τρόπαιο MVP των τελικών με τις λέξεις «Milwaukeeeeeeeee! Ας το πάρουμε!!!! #BucksInSix #Extended.”

Η παράταση ξεκινά με τη σεζόν 2025-26, που σημαίνει ότι ο Αντετοκούνμπο έχει συμβόλαιο για τουλάχιστον άλλα τέσσερα χρόνια — και ένα πέμπτο αν έχει τέτοια διάθεση. Θα κερδίσει περίπου 94,4 εκατομμύρια δολάρια τις επόμενες δύο σεζόν και στη συνέχεια περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα για τις σεζόν 2025-26 και 2026-27.

Το τελευταίο έτος είναι στην επιλογή του, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να κερδίσει περίπου 66 εκατομμύρια δολάρια περισσότερα το 2027-28.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαντλίν ΜακΚαν: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Συναγερμός στην Πορτογαλία, σκάβουν σε παραλία

HerNews ka

Αποφυλακίζεται ο Αντόνιο Παντσέρι με βραχιολάκι

HerNews ka

Ben Affleck: Δεν ήθελε να δημοσιοποιήσει τη σχέση του με την Jennifer Lopez

HerNews ka