HerNews.gr
Ελλάδα

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού

Το μεσημέρι της Τρίτης 24/10 ανακοινώθηκε και επίσημα μέσω της εκπομπής «Στούντιο 4» πως ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision 2024 θα είναι η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι.

Η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε την πρώτη συνέντευξή της στην εκπομπή της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας πως είναι η τρίτη φορά που δέχεται πρόταση για την Eurovision. Ωστόσο δήλωσε πως φέτος ένιωσε έτοιμη και απάντησε θετικά.

Μάλιστα η συμμετοχή της θα είναι συμβολική καθώς φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την πρώτη παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision, το 1974 με την Μαρινέλα με το τραγούδι «Κρασί, θάλασσα και το αγόρι μου» σε στίχους του Πυθαγόρα και του Γιώργου Κατσαρού όπου κατέλαβε την 11η θέση.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι δεν έχει ακόμη επιλεγεί. Γι’ αυτό, τόσο η ΕΡΤ και η δισκογραφική της εταιρεία, Golden Records και Minos EMI, a Universal Music Company, όσο και η ερμηνεύτρια, επιθυμούν η επιλογή αυτή να είναι όσο πιο ανοιχτή γίνεται.

Μαρίνα Σάττι: Girl Power - Downtown.gr

Στο πλαίσιο αυτό, από αύριο κιόλας, 25 Οκτωβρίου 2023, στο email eurovision2024@ert.gr μπορούν όποιοι δημιουργοί το επιθυμούν  να στείλουν, έως την 1η Δεκεμβρίου 2023, τις δικές τους προτάσεις ολοκληρωμένων τραγουδιών.

Υπενθυμίζεται ότι, βάσει των κανονισμών της EBU, τα τραγούδια πρέπει να είναι πρωτότυπα και ακυκλοφόρητα, με μέγιστο χρόνο τα 3 λεπτά.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Είμαι εμβολιασμένος και ήρθα σε επαφή με θετικό κρούσμα. Τι κάνω;

Her News b

Καιρός: Βροχερό τριήμερο με τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα

Her News

Πως θα πάρουν τα νοικοκυριά έκπτωση 15% στο φυσικό αέριο

Her News