HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Αναγκαζόταν να τρώει μόνο κονσέρβες για δυο χρόνια

Η Britney Spears είπε ότι ενώ βρισκόταν υπό τον έλεγχο του πατέρα της, Jaime, την έβαζαν να τρώει κονσέρβες κοτόπουλου και λαχανικών για δύο χρόνια και έπρεπε να εκλιπαρεί έναν σεφ για ένα μπέργκερ.

Οι ισχυρισμοί ήρθαν στα απομνημονεύματά της, με τίτλο «The Woman In Me», με την Britney Spears να ισχυρίζεται ότι ήλεγχε όλη τη διατροφή της κατά τη διάρκεια της 13χρονης θητείας που κρατούσε από το 2008, καθώς ένιωθε ότι  φαινόταν χοντρή.

Την άφησε να εκλιπαρεί τον μπάτλερ τους για «πραγματικό φαγητό», όπως ένα παγωτό ή ένα χάμπουργκερ, αλλά τα παρακάλια της δεν απέδιδαν συνήθως από τον 71χρονο πατέρα της. Σημείωσε ότι ένιωθε ότι το σώμα της δεν ήταν δικό της για να το ελέγξει πια γιατί δεν μπορούσε καν να φάει ό,τι ήθελε.

« Έτσι, για δύο χρόνια, δεν έφαγα σχεδόν τίποτα εκτός από κοτόπουλο και κονσερβοποιημένα λαχανικά», γράφει η Spears. «Δύο χρόνια είναι πολύς χρόνος για να μην μπορείς να φας ό,τι θέλεις, ειδικά όταν είναι το σώμα σου, η δουλειά σου και η ψυχή σου να βγάζεις τα χρήματα από τα οποία ζουν όλοι».

Britney Spears-hernews

«Δύο χρόνια ζητούσα τηγανιτές πατάτες και μου έλεγαν όχι», πρόσθεσε. «Το βρήκα τόσο εξευτελιστικό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Crystal Henfer δικάζει τον Playboy: «Ήταν κακός στο κρεβάτι»

HerNews ka

Shakira: Είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή της!

HerNewskl

Υπερψηφίσηκε το νομοσχέδιο αναγνώρισης των γάμων ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ

Her News