HerNews.gr
Beauty

Rihanna: Πώς χρησιμοποιεί το beauty blender σύμφωνα με την makeup artist της;

Rihanna

H Priscila Ono, προσωπική make-up artist της Rihanna, μας αποκαλύπτει ένα ακόμη μυστικό ομορφιάς που αφορά το αγαπημένο μας beauty blender. Αυτό το διάσημο σφουγγαράκι που βρίσκεται στο νεσεσέρ όλων μας αποκτά νέο τρόπο χρήσης σύμφωνα με τη Beauty Global Makeup Artist της Fenty.

rihanna

Η ίδια προτείνει να βυθίσουμε το beauty blender στο νερό, να το στύψουμε πολύ καλά, και στη συνέχεια να το τυλίξουμε σε απορροφητικό χαρτί. Το μυστικό εδώ είναι η ιδανική επίπεδη επιφάνεια του beauty blender. Πρέπει να έχει τη σωστή υγρασία, ώστε να μην αφήνει σημάδια στο μακιγιάζ, αλλά όχι να είναι και πολύ ξηρό ώστε να αφαιρεί το μακιγιάζ.

Με αυτόν τον τρόπο, το beauty blender παραμένει σε ιδανική κατάσταση για να δουλέψετε το μακιγιάζ σας. Η υγρασία του εξασφαλίζει ότι το μακιγιάζ θα εφαρμοστεί ομοιόμορφα και φυσικά, ενώ η διαδικασία στύψιμο και το τύλιγμα σε απορροφητικό χαρτί βοηθά να απομακρυνθεί το περιττό νερό που μπορεί να επηρεάσει την εφαρμογή του μακιγιάζ.

Έτσι, μπορείτε να επιτύχετε επαγγελματικά αποτελέσματα στο μακιγιάζ σας, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας beauty blender με τον τρόπο που προτείνει η Priscila Ono.

Rihanna: Πότε σχεδιάζει την επιστροφή της με μία μεγάλη περιοδεία;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πώς να απαλλαγούμε από τη μυρωδιά του μανταρινιού στα χέρια

HerNews ka

Contouring με πιρούνι: Το beauty hack που ήρθε να σου “λύσει” τα χέρια!

HerNewskl

Kendall Jenner: Επέστρεψε δυναμικά στον χώρο της ομορφιάς με μία συνεργασία- έκπληξη

HerNewskl