HerNews.gr
Διεθνή

Η Crystal Henfer δικάζει τον Playboy: «Ήταν κακός στο κρεβάτι»

Ο Hugh Henfer δεν ήταν «καλός» σεξουαλικά παρά τη φήμη του ότι ήταν χειριστικός με τα κουνελάκια του Playboy, αποκαλύπτει η χήρα του Crystal στα νέα της απομνημονεύματα.

Περιγράφοντας τις εμπειρίες της ως «περίεργες και ρομποτικές», η Crystal συνειδητοποιεί τώρα ότι ο εκλιπών σύζυγός της μπορεί να μην είχε καν απολαύσει το σεξ μαζί της είτε μεμονωμένα είτε κατά τη διάρκεια οργίων.

«O Hef απλώς περνούσε τις κινήσεις κάτι που κάποτε ήταν διασκεδαστικό και σέξι», γράφει στο «Only Say Good Things: Surviving Playboy and Finding Myself».Ο Χιου Χέφνερ περιβάλλεται από την Κριστίνα Σάνον, την Καρίσα Σάνον και την Κρίσταλ Χάρις

«Ή ίσως δεν ήταν ποτέ διασκεδαστικό και σέξι».

Η Crystal Henfer, ισχυρίστηκε ότι κατά τη διάρκεια του σεξ, ο μεγιστάνας των εκδόσεων κοιτούσε ανέκφραστα τον καθρέφτη της οροφής ενώ ήταν η σειρά της να ανέβει από πάνω του.

«Έμοιαζε λιγότερο γνώστης του σεξ από μερικά από τα έφηβα αγόρια με τα οποία ήμουν μαζί πριν από χρόνια», γράφει. «Ήταν ξεκάθαρο για μένα… ο Hef δεν είχε αφιερώσει ποτέ σε όλη του τη ζωή χρόνο για να βρει πώς να ευχαριστήσει κάποιον άλλο».

Η χήρα, που θα επιστρέψει στο πατρικό της όνομα, Harris, λέει επίσης ότι κανείς δεν τόλμησε να προσπαθήσει να δώσει στον Hugh συμβουλές για το σεξ.

«Νομίζω ότι όταν έχεις τόσα πολλά χρήματα και δύναμη και τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω σου, απλά μένεις με τη δική σου αφήγηση στο μυαλό σου», λέει η Crystal, «και τότε όλοι οι άλλοι απλώς την ακολουθούν».

Ο Hugh ο οποίος βασιζόταν τόσο πολύ σε φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία που τελικά κουφάθηκε στο ένα αυτί, σταμάτησε να κάνει σεξ το 2014, κάτι που έκανε την Crystal να αισθάνεται «ανακουφισμένη».

«Δεν υπήρχε άλλο το συνήθειο να φέρνει κορίτσια στο σπίτι, δεν υπήρχαν άλλες παραστάσεις», εξηγεί. «Για χρόνια, κρατούσα την παρωδία του Playboy Playmate για τον Hef, για το κοινό».

Η Crystal ήταν μόλις 21 ετών όταν προσκλήθηκε να μείνει στο Playboy Mansion τον Οκτώβριο του 2008. Αυτή και ο Hugh έκαναν σχέση λίγους μήνες αργότερα και παντρεύτηκαν το 2012.

Το ζευγάρι παρέμεινε παντρεμένο μέχρι τον θάνατο του Hugh σε ηλικία 91 ετών το 2017.

crystal Hefner selfieΕκ των υστέρων, η πρώην Playmate του Playboy συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν ποτέ «ερωτευμένη» με τον Hugh.

«Συνειδητοποίησα ότι είχα να κάνω με μια πραγματικά μεγάλη ανισορροπία δύναμης», είπε στο  People  την περασμένη εβδομάδα.

«Φαινόταν σαν ένας κόσμος επιτυχίας και φαντασίας, αλλά όλοι πρέπει να κοιμούνται με έναν 80χρονο. Υπάρχει ένα τίμημα», συνέχισε. «Όλα έχουν ένα τίμημα».

Χιου Χένφερ: Η σύζυγός του Κρίσταλ περιγράφει τον γάμο της με τον ιδρυτή του Playboy – «Πήρε τόσο πολύ Βιάγκρα που κουφάθηκε»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πρίγκιπας Χάρι: «Εγώ και η Μέγκαν ήμασταν καλύτεροι από Κάρολο, Κέιτ και Γουίλιαμ»- Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

HerNews ka

Μάικλ Πάρκινσον: «Έφυγε» από τη ζωή ο θρυλικός παρουσιαστής

HerNews ka

The Simpsons: Η πρόβλεψη από το 2006 για το υποβρύχιο Titan

Her News