HerNews.gr
Τηλεθέαση

Σαρώνει το «Happy Day» – Έφτασε το 33% τηλεθέασης

Μια ακόμη πρωτιά για το «Happy Day» λίγο καιρό μετά την έναρξη της σεζόν, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη καθώς η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή καταφέρνει συχνά  να βρίσκεται πάνω από όλες τις ενημερωτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης.

Το πρωί της Τετάρτης 25/10 , η Σταματίνα Τσιμτσιλή τερμάτισε πρώτη με ποσοστό 25,1% στο δυναμικό κοινό. Υψηλή τηλεθέαση και στο σύνολο, καθώς το Happy Day συγκέντρωσε το 18,2% των τηλεθεατών.

Μάλιστα, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου το «Happy Day» εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της πρώην πρώτης κυρίας, Νατάσας Παζαΐτη κάτι που όπως δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποτελούσε «πόλο έλξης» όλα αυτά τα χρόνια για όλους τους δημοσιογράφους.Η γνώριμη παρέα φίλων σας κρατά συντροφιά στο ξεκίνημα της ημέρας σας και σας λέει την πρώτη καλημέρα κάθε πρωί στις 7:45.

Στο πλευρό της Σταματίνας βρίσκεται πιο happy παρέα. Δημήτρης Παπανώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου και Κώστας Φραγκολιάς με τη δική τους ξεχωριστή ματιά παρουσιάζουν και σχολιάζουν όλα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα, ενημερωτικής και ψυχαγωγικής φύσεως.

Ο Δήμος Βερύκιος αναλύει με το δικό του μοναδικό τρόπο όλες τις πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις της επικαιρότητας.

Ο Γιώργος Σατσίδης μας μεταφέρει και φέτος τα πιο hot νέα από το Hollywood.

Η Όλγα Λαφαζάνη συναντά πολυζητημένα πρόσωπα και μέσα από τις συνεντεύξεις της, ρωτά όλα όσα θέλεις να μάθεις.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος μας προσφέρει άφθονο γέλιο, παρουσιάζοντας τα πιο αστεία και περίεργα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!

Και φυσικά, στην αρχισυνταξία της εκπομπής για 11η σεζόν βρίσκεται η Μαίρη Παλιαλέξη. Στη σκηνοθεσία ο Κώστας Γρηγοράκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Alpha στην κορυφή! – Τα νούμερα τηλεθεασης

Her News b

Τηλεθέαση: Αύξηση ποσοστών στα μεσημβρινά δελτία του MEGA

Her News

«MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Σταθερά στην κορυφή – Σερί πρωτιάς και τον Απρίλιο

Her News