HerNews.gr
Διεθνή

Suzanne Somers: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της γνωστής ηθοποιού

Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της, που έλαβε την Πέμπτη το The Blast , η Suzanne Somers πέθανε από καρκίνο του μαστού, ο οποίος είχε κάνει μετάσταση στον εγκέφαλό της. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πιστοποιητικό θανάτου της Somers ανέφερε την άμεση αιτία θανάτου της ως «καρκίνο του μαστού με μετάσταση στον εγκέφαλο». 

Σούζαν Σόμερς

Μια βιοψία επιβεβαίωσε την αποκάλυψη, αλλά η αυτοψία δεν ολοκληρώθηκε. Άλλες υποκείμενες παθήσεις που συνέβαλαν στο θάνατό της ήταν η υπέρταση και ο υδροκέφαλος. 

Η αγαπημένη σταρ του «Three’s Company»  πέθανε «ειρηνικά στο σπίτι»  μετά από μια πολύχρονη  μάχη με τον καρκίνο  στις 15 Οκτωβρίου. Ήταν 76 ετών. 

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 18 Οκτωβρίου, οι αγαπημένοι της Somers – συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, Alan Hamel, και του γιου της, Bruce Somers – γιόρτασαν τα 77α γενέθλιά της. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Suzanne Somers (@suzannesomers)

«Σας ευχαριστώ για την έκχυση αγάπης και στοργής για τη Suzanne», έγραψε η οικογένεια  στο γλυκό βίντεο  που μοιράστηκε στο Instagram της Suzanne.

«Τόσοι πολλοί από εσάς έχετε ρωτήσει τι μπορείτε να κάνετε για να στηρίξετε την οικογένειά μας. Η πιο παρήγορη χειρονομία για εμάς είναι να ακούσουμε πώς η Suzanne επηρέασε όλες τις ζωές σας».

Η οικογένεια προέτρεψε τους θαυμαστές της Suzanne να μοιραστούν τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους από τη σταρ – και ιστορίες για την ανεξίτηλη επίδραση της πάνω τους – στο διαδίκτυο. 

«Έχουμε δημιουργήσει ένα βιβλίο αφιερώματος στο  SuzanneSomers.com », συνέχισαν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεονάρντο Ντι Κάπριο – Τζίτζι Χαντίντ: Έρωτας στη Νέα Υόρκη!

Her News b

Μπραντ Πιτ: Ξανά ερωτευμένος; -Με ποια γνωστή κυρία έκανε δημόσια εμφάνιση

HerNews ka

Πάρις Χίλτον: Αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε την παρένθετη μητρότητα και συγκλονίζει

HerNews ka