HerNews.gr
Διεθνή

Πάρις Χίλτον: Αποκάλυψε τον λόγο που επέλεξε την παρένθετη μητρότητα και συγκλονίζει

Ένας από τους κύριους λόγους που η Πάρις Χίλτον αποφάσισε να χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα για τη γέννηση των δύο παιδιών της ήταν λόγω του τραύματος που υπέστη κατά τα εφηβικά της χρόνια.

Κατά τη διάρκεια μιας εκτεταμένης συνέντευξης με τον Romper, η Πάρις Χίλτον εξήγησε ότι έχει ακόμα «τόσο πολύ διαταραχή μετατραυματικού στρες από αυτό που πέρασε» στο Provo Canyon School της Γιούτα για προβληματικούς νέους.Πάρις Χίλτον.

«Αν είμαι στο ιατρείο, κάνω εμβόλιο, οτιδήποτε, θα πάθω κυριολεκτικά κρίση πανικού και δεν μπορώ να αναπνεύσω», είπε στο πρακτορείο σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

«Απλώς ήξερα ότι αυτό δεν θα ήταν υγιές για εμένα ή το μωρό, καθώς μεγαλώνω μέσα σε κάποιον που έχει τόσο υψηλό άγχος».

Το 2020, η Πάρις Χίλτον ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί σωματική, σεξουαλική και συναισθηματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχεδόν ενός έτους θητείας της στο σχολείο.

Υποστήριξε ότι μέρος της φερόμενης κακοποίησης περιελάμβανε μη συναινετικές γυναικολογικές εξετάσεις στις οποίες κρατήθηκε παρά τη θέλησή της.

Η Paris Hilton και ο Carter Reum με τον γιο τους.

Το σχολείο έχει δηλώσει προηγουμένως ότι «δεν συγχωρούν ούτε προωθούν καμία μορφή κακοποίησης». Έκτοτε, το σχολείο εξαγοράστηκε από μια διαφορετική εταιρεία, η οποία δήλωσε σε δήλωση στο Romper ότι δεν μπορούν να σχολιάσουν προηγούμενες «επεμβάσεις φοιτητικής εμπειρίας».

Η σταρ του “Simple Life” έθιξε προηγουμένως τον φόβο της για εγκυμοσύνη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Glamour UK , λέγοντας ότι ο “θάνατος” και ο “τοκετός” ήταν τα “δύο πράγματα που την τρομάζουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο”.Η Πάρις Χίλτον και ο γιος της.

 

Εκτός από αυτό, η Χίλτον είπε επίσης στο Romper ότι θα ήταν σχεδόν αδύνατο να διαχειριστεί το ταραχώδες πρόγραμμα εργασίας της μαζί με τις παρενέργειες της εγκυμοσύνης.

«Το πρόγραμμά μου είναι εκτός ελέγχου», είπε στο ρεπορτάζ, σημειώνοντας ότι οι μέρες της προγραμματίζονται συχνά ένα χρόνο νωρίτερα.

«Δεν θα υπήρχε ποτέ η κατάλληλη στιγμή για να το κάνω γιατί κυριολεκτικά δεν υπάρχει χρόνος να κάνω τίποτα στη ζωή μου», είπε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Julianne Moore: “Τα κόκκινα μαλλιά μου με έκαναν να νιώθω στο περιθώριο καθώς μεγάλωνα”

HerNewskl

Μαντλίν ΜακΚαν: Υποβλήθηκε σε τεστ DNA η 21χρονη που ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη Βρετανίδα

Her News

Britney Spears: Έχει αναπτύξει σχέσεις με έναν εγκληματία – Ήταν πρώην οικονόμος της

HerNews ka