HerNews.gr
Social News

Kendall Jenner: Συνεχίζει την «εμμονή» της οικογένειας με τη Marilyn Monroe

Η Kendall Jenner ακολούθησε τα βήματα της αδερφής της Kim Kardashian, ντυμένη ως Marilyn Monroe σε μερικές νέες φωτογραφίες στο Instagram την Κυριακή, φορώντας μια σγουρή ξανθή περούκα και ένα μαύρο ζιβάγκο για το Halloween 2023.

«Χρόνια πολλά κύριε πρόεδρε», έγραψε στη λεζάντα του καρουζέλ φωτογραφιών της η Kendall Jenner, αναφερόμενη στο εμβληματικό τραγούδι του θρύλου του Χόλιγουντ για τον Πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι.Κενταλ Τζενερ

Στις φωτογραφίες, αναδημιουργούσε μια φωτογραφία της Monroe του 1953 με μαύρο ζιβάγκο από κασμίρ με μια ογκώδη περούκα που μοιάζει με τα χαρακτηριστικά μαλλιά της Marilyn.

Μέριλιν Μονροε

Η Kendall Jenner φορούσε διαμαντένια σκουλαρίκια και ίσως ένα από τα σουτιέν Skims Nipple της Kim που θα κυκλοφορήσει σύντομα κάτω από το ημιδιαφανές κορμάκι.

Η στολή Marilyn της Kendall ακολουθεί τη διάσημη στιγμή του Met Gala της μεγαλύτερης αδερφής της το 2022, όταν η Kim Kardashian δανείστηκε το πραγματικό φόρεμα που φορούσε η Monroe για να τραγουδήσει στον Kennedy το 1962.

Κενταλ Τζενερ

Η Kardashian διοχέτευσε επίσης την αείμνηστη ηθοποιό σε μια σειρά από τις διαφημίσεις Dolce & Gabbana μόλις λίγους μήνες αργότερα, με τη 10χρονη κόρη της, North West, να φοράει ακόμη και ένα μπλουζάκι με μια από τις εικόνες νωρίτερα φέτος.Κιμ Καρντάσιαν

Πολλοί από τους οπαδούς της Jenner στο Instagram δεν κατάλαβαν την «εμμονή» γύρω από την οικογένειά της και τη Monroe, όπως ένας που έγραψε: «Αυτή η οικογένεια δεν θα αφήσει ήσυχη τη Marilyn».

Ενώ οι οπαδοί της στο Instagram έμοιαζαν να έχουν ανάμεικτη αντίδραση στο λουκ, φαινόταν ότι υπήρχε ένα πράγμα στο οποίο συμφώνησαν όλοι, με πολλούς θαυμαστές να μοιράζονται την ανακούφισή τους που η Kendall Jenner δεν έκανε καμία από τις πραγματικές εμφανίσεις της Monroe.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο Brad Pitt κατέθεσε μήνυση κατά της Angelina Jolie

HerNewskl

Νίκος Μουτσινάς: «Το 2022 με περίμενε στο τέλος για να μου δώσει μια απροσδόκητη χαρά»

HerNewskl

Τάμτα: Οι “Madonna inspired” φωτογραφίες της

HerNews ka