HerNews.gr
Διεθνή

Matthew Perry: Σχεδίαζε να ξεκινήσει ίδρυμα για θεραπεία κατάχρησης ουσιών πριν από το θάνατό του

Ο Matthew Perry φέρεται να σχεδίαζε να ιδρύσει ένα ίδρυμα για να υποστηρίξει όσους αγωνίζονταν με την κατάχρηση ουσιών πριν από το θάνατό του.

Ο σταρ των “Friends” – ο οποίος ήταν εξαρτημένος που ανάρρωνε – ήθελε να βοηθήσει και άλλους να ξεπεράσουν την εξάρτηση από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ όπως ανέφερε το People τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι φίλοι και τα αγαπημένα του πρόσωπα εξακολουθούν να ελπίζουν να κάνουν το όνειρό του πραγματικότητα αφού ο Matthew Perry «έφυγε» από τη ζωή από πνιγμό το Σάββατο στα 54 έτη του.Μάθιου Πέρι

Ο Matthew Perry είχε στο παρελθόν ιδρύσει μια ανδρική εγκατάσταση νηφάλιας διαβίωσης που ονομάζεται Perry House, την οποία διηύθυνε από το 2013 έως το 2015.

Στα απομνημονεύματά του το 2022, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», ο Perry αποκάλυψε ότι είχε μπει και βγήκε από την αποτοξίνωση 15 φορές κατά τη διάρκεια της επί δεκαετίες μάχης του με την κατάχρηση ουσιών.

Ο ηθοποιός περιέγραψε περαιτέρω τον εθισμό του στο Vicodin μετά από ένα ατύχημα με τζετ σκι το 1997, παραδεχόμενος ότι έπαιρνε έως και 55 χάπια την ημέρα κάποια στιγμή.Μάθιου Πέρι

Ενώ προώθησε το βιβλίο του, είπε στους New York Times ότι ξόδεψε σχεδόν 10 εκατομμύρια δολάρια προσπαθώντας να απεξαρτηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Θυμήθηκε επίσης ότι είχε μια παραλίγο θανατηφόρα εμπειρία σε ηλικία 49 ετών, όταν το παχύ έντερο του έσκασε από υπερβολική χρήση οπιοειδών.

Εκείνη την εποχή, πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα και πέντε μήνες στο νοσοκομείο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beaver Moon 2023: Πότε θα κορυφωθεί η πανσέληνος του Νοεμβρίου & από που προέρχεται η ονομασία της

HerNews ka

Σε μπελάδες ο Γουίλ Σμιθ: Η «τσουχτερή» κλήση που έλαβε

HerNews ka

Cher: Προσέλαβε 4 άνδρες για να απαγάγουν τον γιό της την ημέρα της επετείου του

HerNews ka