HerNews.gr
Beauty

Πως να διατηρήσεις το μαύρισμά σου μετά τις διακοπές – Ο Makeup Artist Παναγιώτης Καρακάσης μας εξηγεί

 Οι διακοπές τελείωσαν. Πέρασες καλά, έκανες όλες τις τάσεις του μακιγιάζ και τώρα ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τον καμβά σου (δηλαδή το δέρμα σου).

Σίγουρα θα θέλεις να κρατήσεις το ηλιοκαμένο χρώμα που έχεις πάρει και οι τρόποι σύμφωνα με τον Makeup Artist Παναγιώτη Καρακάση είναι η εξής:

Σίγουρα ένα καλό scrub με μαλακή υφή χωρίς να τραυματίσεις το δέρμα σου (ειδικά στα σημεία κοντά στην μύτη). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μηχάνημα με μαλακή σιλικόνη που καθαρίζει και παράλληλα κάνει βαθύ καθαρισμό στο πρόσωπο σου!

Είναι τάση και απαραίτητο μηχάνημα, αν ασχολείσαι με τον εαυτό σου και είσαι λάτρης του skin care και του makeup no makeup, θα το λατρέψεις και θα είναι σαν να έχεις ένα ινστιτούτο ομορφιάς στο μπάνιο σου.

Επόμενο βήμα είναι σίγουρα η ενυδάτωση γιατί ο ήλιος αφυδατώνει την επιδερμίδα σε συνδυασμό με θάλασσα. Ο Παναγιώτης Καρακάσης μας προτείνει  πλούσια υφή με πολύ ενυδάτωση για να έχει και τη λάμψη που θέλετε. Διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει.

Επίσης κάτι πολύ ενδιαφέρον που μπορείς να κανείς, είναι να μιξάρεις μια ενυδατική με χρώμα μαζί με την ενυδατική σου για έχεις αυτό το glow skin που το αγάπησε επιτέλους όλο ο πλανήτης, συμβουλεύει ο Παναγιώτης Καρακάσης.

Τέλος, σίγουρα όρο αναδόμησης προσώπου πριν την κρέμα σου και φυσικά το βράδυ μια μάσκα ανάπλασης και ανανέωσης. Επίσης μια φορά την εβδομάδα μη ξεχνάς να κανείς όλη την ρουτίνα skin care σου μαζί με μάσκα (πανί) που βοηθάει στην ενυδάτωση και στην λάμψη και να χρησιμοποιείς ρόλερ που ανανεώνουν και συσφίγγουν το δέρμα σου.

Όσο για την διάρκεια και την συντήρηση του μαυρίσματος σου έχω τέλεια νέα! Κυκλοφορούν tint που χαρίζουν ηλιοκαμένη, υγιής όψη, και μπορείς να το συνδυάσεις με το foundation ή ακόμη και χωρίς.

Εάν διαθέτεις χρόνο και δεν έχεις skin care routine στο beauty case σου, ο Παναγιώτης Καρακάσης θα πρότεινε να επισκεφθείτε ένα beauty salon για να σου παρέχουν τις κατάλληλες θεραπείες.

Φρόντισε τον καμβά σου γιατί έρχονται υπέροχες τάσεις και θ αείσαι έτοιμη να λάμψεις ξανά!

Παναγιώτης Καρακάσης

Makeup Artist και Creative director της Oriflame

@panagiotis.karakasis

@karakasisp_makeupartist

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ευαίσθητο δέρμα

Her News

Τα δίχρωμα μαλλιά πρόκειται να είναι η μεγαλύτερη τάση χρώματος μαλλιών του 2024

HerNews ka

Boho Πλεξούδες: Το πιο αέρινο χτένισμα που θυμίζει τη Beyonce

HerNewskl