HerNews.gr
Διεθνή

Christina Applegate: Έκανε εμφάνιση “έκπληξη” με μπαστούνι στα βραβεία Emmy 2024 και συγκίνησε

Ενώ η Christina Applegate είπε ότι τα βραβεία SAG 2023 θα ήταν πιθανότατα η «τελευταία επίδειξη των βραβείων της ως ηθοποιός», ενθουσίασε τους θαυμαστές παρουσιάζοντας ένα βραβείο στα Emmy 2024 με ένα βαθύ κόκκινο φόρεμα τη Δευτέρα 15/1.

Η 52χρονη ηθοποιός του «Dead to Me» —η οποία διαγνώστηκε  με σκλήρυνση κατά πλάκας το 2021— περπάτησε με τη βοήθεια ενός μπαστούνι καθώς εμφανιζόταν στη σκηνή με το πλήθος να σηκώνεται και να την χειροκροτά και κυριεύτηκε από συγκίνηση, κλαίγοντας μπροστά στο πλήθος.

Έδειχνε υπέρλαμπρη και σικάτη με το μπορντό βελούδινο φόρεμά της από τον Christian Siriano με λεπτομέρεια στη μέση, βάζοντας το κεφάλι της στον ώμο του οικοδεσπότη Anthony Anderson καθώς την είχε κυριεύσει η συγκίνηση.

Μάλιστα αστειεύτηκε ότι το σώμα της είναι φυσικό και όχι αποτέλεσμα των φαρμάκων για τους διαβητικούς που πολλοί χρησιμοποιούν για να αδυνατίσουν.

Η Christina Applegate απένειμε το βραβείο Β’ Γυναικείου Ρόλου στην Ayo Edebiri.

Πέρυσι, η Applegate παρακολούθησε τα βραβεία SAG με ένα κομψό φόρεμα Christian Siriano, περπατώντας με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού που έγραφε «FU MS».

Βοήθησε μάλιστα να σχεδιάσει ένα κομψό ασπρόμαυρο μπαστούνι για την μάρκα βοηθημάτων κινητικότητας Neo Walk.

Η εμφάνιση της στα SAG δεν είναι η πρώτη φορά που λέει «άντε γ@@» στην σκλήρυνση κατά πλάκας. Η Applegate έγραψε το ίδιο μήνυμα στα νύχια της κατά τη διάρκεια της τελετής της στο Hollywood Walk of Fame το 2022.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christian Siriano (@csiriano)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Το μωρό θα βαπτιστεί Νταϊάνα

Her News

Μπράντ Πιτ: Άφησε τον 105χρονο γείτονα του να μένει χωρίς ενοίκιο στην έπαυλη του στο Λος Άντζελες

HerNews ka

Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Τη σύστησε στα παιδιά του

Her News