HerNews.gr
Διεθνή

Priscilla Presley: «Λύγισε» για τον θάνατο της κόρης της Lisa Marie

Η Priscilla Presley μιλάει για τις τελευταίες μέρες της ζωής της κόρης της Lisa Marie Presley.

Σε μια νέα συνέντευξη στο «TalkTV» στον αρθρογράφο της The Post, Piers Morgan, η Priscilla αποκάλυψε ότι το μοναχοπαίδι της και του Elvis Presley ένιωθε ήδη άρρωστη ενώ παρακολουθούσε τις Χρυσές Σφαίρες του 2023, μέρες πριν από τον απροσδόκητο θάνατό της.

«Δεν φαινόταν καλά εκείνο το βράδυ και ανησυχούσα», είπε η Priscilla.Η Πρισίλα Πρίσλεϋ κλαίει

«Ρώτησε έναν από τους καλύτερους φίλους μου, αν μπορούσε να την κρατήσει. Οι γόβες της ήταν ψηλές, αλλά τις είχε φορέσει στο παρελθόν, και σκέφτηκα: “Είναι καλά;” Δεν φαινόταν τόσο εντάξει — φαινόταν πολύ αδύναμη».

Μετά τη μεγάλη βραδιά που γιόρταζε τη νίκη του Όστιν Μπάτλερ για τον καλύτερο ηθοποιό για την ερμηνεία του Elvis, η Priscilla θυμήθηκε ότι το δίδυμο μητέρας-κόρης σχεδίαζε να πιει ένα ποτό στο Chateau Marmont του Λος Άντζελες.

Η Πρισίλα Πρίσλεϋ κλαίει

Αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί η Lisa Marie είπε ότι το στομάχι της πονούσε πάρα πολύ.

«Τότε την αγκάλιασα και εκείνη πήρε το δρόμο της, και εγώ τον δικό μου, και αυτή η αγκαλιά ήταν η τελευταία αγκαλιά που της έδωσα», είπε η Priscilla.

Δύο μέρες αργότερα, στις 12 Ιανουαρίου, η Lisa Marie μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή ανακοπή. Πέθανε λίγο μετά  και η μητέρα της δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει για τελευταία φορά.

Η Priscilla Presley, ο Austin Butler και η Lisa Marie Presley στις Χρυσές Σφαίρες 2023 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μόνικα Μπελούτσι: Φωτογραφίζεται για Ισπανικό περιοδικό & μιλά για τη σχέση της με τον Τιμ Μπάρτον – «Συνάντησα μια θεαματική ψυχή»

HerNews ka

Κέβιν Κόστνερ: Δεν μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά στη διατροφή των παιδιών του

HerNews ka

Γκάρι Λίνεκερ: Θα επιστρέψει στο “Match Of The Day” μετά τη διαμάχη του με το BBC

HerNews ka