HerNews.gr
Health

Γυναικολόγος απαντάει στο αν θα πρέπει να φοράμε εσώρουχα στη γυμναστική μας!

Η συζήτηση για το εάν πρέπει να φοράμε εσώρουχα κατά τη διάρκεια της γυμναστικής είναι αρκετά αμφιλεγόμενη, και οι απόψεις διίστανται.

Η γυναικολόγος Τζόντι Χόρτον παρέχει τη δική της συμβουλή, λέγοντας ότι κατά την άποψή της, το να μη φοράμε εσώρουχα κατά τη διάρκεια της γυμναστικής μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή.

Αναφέρει ότι το αιδοίο έχει φυσικά καλά βακτήρια που προστατεύουν από την ανάπτυξη κακών βακτηριακών λοιμώξεων, όπως η βακτηριακή κολπίτιδα και οι μυκητιάσεις. Ωστόσο, το ζεστό, υγρό περιβάλλον μετά από μια προπόνηση που οδηγεί σε ιδρώτα, μπορεί να ευνοεί τη δημιουργία μολυντικών παθογόνων.

Γυναικολόγος απαντάει στο αν θα πρέπει να φοράμε εσώρουχα στη γυμναστική μας!

Επιπλέον, τα μικρά εσώρουχα, όπως τα στρινγκ και τα μπραζίλια, μπορούν να προκαλέσουν τριβή που εισάγει E. coli από τον πρωκτό στο αιδοίο, προκαλώντας ουρολοιμώξεις και κολπικές λοιμώξεις.

Συνεπώς, αν θέλετε απόλυτα να φοράτε εσώρουχα κατά τη διάρκεια της γυμναστικής, η συμβουλή είναι να προτιμήσετε μεγαλύτερα νούμερα στα εσώρουχα αντί για τα πολύ μικρά, ώστε να μειωθεί η τριβή και η πιθανότητα εισαγωγής βακτηριακών λοιμώξεων.

5 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις το πρωί για να ξυπνάς με καλύτερη διάθεση

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η επίδραση του stress στη διατροφική μας συμπεριφορά

Her News

Πίνεις νερό; Δες τα οφέλη στον οργανισμό σου

Her News

Τα οφέλη από μια κούπα πράσινο τσάι το πρωί!

Her News