HerNews.gr
Μόδα

Swarovski x SKIMS: H συνεργασία που όλοι περιμέναμε!

Swarovski x SKIMS

Η Swarovski και το SKIMS ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μια σειρά κοσμημάτων, εσωρούχων και ρούχων που απλά απαστράπτουν.

Swarovski x SKIMS

Το Swarovski x SKIMS αποτελεί την φυσική συνάντηση δύο εμβληματικών εμπορικών σημάτων. Αυτή η συνεργασία συνδυάζει την αλέγρα υπερβολή που χαρακτηρίζει τα κοσμήματα Swarovski με την εφευρετικότητα των υφασμάτων που φέρουν την υπογραφή του SKIMS, δημιουργώντας μια συλλογή που αποπνέει λαμπερή αυτοπεποίθηση.

Swarovski x SKIMS: H συνεργασία που όλοι περιμέναμε!

Αυτά τα μοναδικά κομμάτια θα είναι διαθέσιμα από τις 7 Νοεμβρίου 2023 στο νέο κατάστημα-ναυαρχίδα στην Πέμπτη Λεωφόρο και online στην ιστοσελίδα skims.com. Είναι η ευκαιρία σας να αναβαθμίσετε τη συλλογή σας με λαμπερά κοσμήματα και εντυπωσιακά εσώρουχα που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

«Ήταν ένα όνειρο από τότε που ήρθα στη Swarovski να δημιουργήσω μια πρώτη συνεργασία με το SKIMS που θα προάγει την τέχνη της αυτοέκφρασης”, λέει η Τζιοβάνα Ένγκελμπερτ, Creative Director, της Swarovski. «Η συλλογή μας είναι ένας εορτασμός του σώματος και των δυνατών, ανεξάρτητων γυναικών που εκτιμούν την ιδιαιτερότητα της προσωπικότητάς τους και αγκαλιάζουν τη ζωή με αυτοπεποίθηση και στυλ»

Kim Kardashian: Υιοθέτησε το πιο girly manicure που έχουμε δει πάνω της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Τάμτα με iconic εμφάνιση έδωσε τον ρυθμό για την φαντασμαγορική φωταγώγηση της πόλης από τον Δήμο Αθηναίων!

Her News

La Chaine: Η νέα συλλογή υπόσχεται αισθητική στη μόδα

Her News b

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: O οίκος Chanel, το άλογο & η ανιψιά του πρίγκιπα

Her News b