HerNews.gr
Beauty

Ελένη Φουρέιρα: Πώς να αποκτήσετε το απόλυτο cat-eye εφέ;

Ο make-up artist Παντελής Τουτουντζής επιλέγει κάθε Παρασκευή ένα μοναδικό eyeliner look για την Ελένη Φουρέιρα. Αυτή τη φορά, το eyeliner δεν ακολούθησε τον συνηθισμένο δρόμο, αλλά προσέγγισε μια πιο γραμμική προσέγγιση που δημιούργησε το απόλυτο cat-eye εφέ.

Αν έχετε προσπαθήσει να εφαρμόσετε eyeliner, πιθανόν να έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα του “κολλήματος” του στις γραμμές των βλεφάρων. Για να το αποφύγετε και να δημιουργήσετε μια ομοιόμορφη εφαρμογή, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

Χρησιμοποιήστε τον δείκτη σας και τραβήξτε ελαφρώς το δέρμα του βλεφάρου προς τα πάνω. Αυτό θα δημιουργήσει μια ευθεία επιφάνεια για την εφαρμογή του eyeliner.

Για επιπλέον σταθερότητα, μπορείτε να στηρίξετε τον αγκώνα σας σε μια σταθερή επιφάνεια.

Ελένη Φουρέιρα: Πώς να αποκτήσετε το απόλυτο cat-eye εφέ;

Εάν χρησιμοποιείτε eyeliner σε μορφή μολυβιού, μην ξεχάσετε το blending. Με απαλές πιέσεις, μπορείτε να κάνετε τη γραμμή πιο απαλή, ενώ με περισσότερη πίεση μπορείτε να δημιουργήσετε ένα smokey eye look.

Για να δημιουργήσετε το cat-eye look, ζωγραφίστε το μάτι σας με το μολύβι μέχρι τη μέση του πάνω βλεφάρου. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε blending με ένα πινέλο ή τα δάχτυλά σας για να δώσετε το επιθυμητό smokey effect.

Αυτά τα βήματα θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε το eyeliner σας με επιτυχία και να δημιουργήσετε το cat-eye look που θέλετε.

Ελένη Φουρέιρα: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που αποφάσισε να κρύψει την καταγωγή της

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: H νέα παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ για νύφες!

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Το makeup trend που ταιριάζει σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μάτια

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο εναλλακτικό μακιγιάζ στα μάτια

HerNewskl