HerNews.gr
Social News

Ηλίας Μαμαλάκης: Για ακόμη μια φορά στο νοσοκομείο με γαστρορραγία

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές τον τελευταίο χρόνο καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί αρκετές φορές για διάφορα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν, όμως ποτέ δεν έχασε την πίστη και την αισιοδοξία του.

Για ακόμη μια φορά, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναγκάστηκε να νοσηλευτεί λόγω γαστρορραγίας όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

«Ξανά λοιπόν νοσοκομείο. Πάει ένας χρόνος. Τώρα γαστρορραγία. Έτσι να μην ξεχνιόμαστε. Όλα τα ραντεβού και τα ταξίδια άκυρα. Λυπάμαι που δεν θα είμαι Βόλο», έγραψε ο αγαπημένος μάγειρας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ηλίας Μαμαλάκης μιλώντας για τις προηγούμενες φορές που νοσηλεύτηκε είχε δηλώσει: «Το να μείνεις πολύ καιρό σε ένα νοσοκομείο, όσο και να σε φροντίσουν οι δικοί σου άνθρωποι, η ψυχολογία σου πέφτει. Μένεις μόνος το βράδυ, βλέπεις ένα ταβάνι κίτρινο. Όλα τα κακά που έχεις περάσει στη ζωή σου σού έρχονται στο κεφάλι. Αυτό είναι πολύ αρνητικό».

«Δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή ότι μπορεί να πεθάνω. Ήταν η πρώτη φορά που έπαθα μία ψυχολογική σύγχυση. Έχω κάνει εγχείρηση στο κρανίο, στην καρδιά, στα γόνατα, είμαι βιονικός γενικά αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Λιόλιου: Της πέταξαν ηλεκτρονικό τσιγάρο στο πρόσωπο & μελάνιασε το μάτι της (ΒΙΝΤΕΟ)

HerNews ka

Σοφία Αλατζά: Παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί

HerNews ka

Kim Kardashian: Της έκαναν το πιο σουρεαλιστικό δώρο για τα Χριστούγεννα

HerNews ka