HerNews.gr
Διεθνή

Neymar: Εγκληματίες επιχείρησαν να απαγάγουν την νεογέννητη κόρη & τη σύντροφο του

Ο Neymar, τρομοκρατήθηκε σοβαρά την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, καθώς το σπίτι της Bruna Biancardi , μητέρας της νεογέννητης κόρης του, δέχθηκε εισβολή και ληστεία από μια εγκληματική συμμορία στην Κοτία, στην πολιτεία του Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα R7, οι γονείς της influencer βρίσκονταν στο σημείο την ώρα της ληστείας και ήταν δεμένοι, αλλά δεν τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με τη Δημοτική Πολιτική Φρουρά, ένας από τους υπόπτους της δράσης, ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί, είναι κάτοικος του συγκροτήματος όπου έχει σπίτι η οικογένεια Biancardi και θα επέτρεπε στους άλλους εγκληματίες να εισέλθουν.

Δύο από τους υπόπτους ήταν οπλισμένοι και αναζητούσαν την Bruna και τη Mavie, κόρη του σταρ επιθετικού Neymar. Και οι δύο δεν βρίσκονταν στην κατοικία τη στιγμή της εισβολής.

Οι γείτονες κάλεσαν τις αρχές αφού παρατήρησαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο σπίτι. Οι πράκτορες περικύκλωσαν το ακίνητο και κατάφεραν να συλλάβουν έναν ύποπτο, ο οποίος ήταν κάτοικος του συγκροτήματος. Οι υπόλοιποι τράπηκαν σε φυγή με πολυτελείς τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα.

Ο Neymar δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δήλωση στα social media για το περιστατικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NJ 🇧🇷 (@neymarjr)

Η τελευταία ανάρτηση του Neymar ήταν μια φωτογραφία με την κόρη του Mavie στα stories του Instagram τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, την ώρα που γινόταν εισβολή στο σπίτι της Bruna Biancardi Ούτε η influencer δεν έχει δημοσιεύσει τίποτα για όσα συνέβησαν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η easyJet προχωρά σε περικοπή πτήσεων τους θερινούς μήνες

Her News

Μακρόν – Λεπέν: «Κούρσα» για δύο η γαλλική προεδρία – Ποιοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα

Her News b

Ο Μπιλ Γκέιτς επένδυσε 20 δις εκατομμύρια δολάρια για κλιματιστικά που δεν καίνε ρεύμα

Her News