HerNews.gr
Beauty

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο εναλλακτικό μακιγιάζ στα μάτια

Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι γνωστή για τον ξεχωριστό τρόπο που παρουσιάζει τα look της στο Instagram. Με τον λογαριασμό της να γεμίζει με καλοκαιρινές εικόνες, μας προσφέρει ιδέες για μακιγιάζ και στυλ που είναι ταυτόχρονα φρέσκα και εντυπωσιακά.

 

Σε μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της, ανακαλύψαμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το bronzer στα μάτια για ένα φρέσκο μακιγιάζ. Η Κατερίνα επέλεξε να εφαρμόσει το bronzer στο άνω βλέφαρο και να το τραβήξει απαλά προς τα έξω, προσδίδοντας έτσι ζεστασιά και βάθος στο μακιγιάζ της. Αυτή η τεχνική δίνει ένα διαφορετικό χαρακτήρα στο μακιγιάζ της και δείχνει πώς το bronzer μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύπλευρα για να πετύχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Είναι προφανές πως η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίζει πώς να προσθέσει έναν αέρα φρεσκάδας και καινοτομίας στο μακιγιάζ της, ενθαρρύνοντας μας να δοκιμάσουμε διαφορετικές τεχνικές και ιδέες για να ανανεώσουμε το στιλ μας.

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο εναλλακτικό μακιγιάζ στα μάτια

Η τεχνική που χρησιμοποιεί η Κατερίνα Καινούργιου με το bronzer δημιουργεί ένα εφέ lift στα βλέφαρα, προσδίδοντας ένα ξεκούραστο βλέμμα. Για να το επιτύχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πινέλο της σκιάς για το αντίστοιχο σβήσιμο του bronzer. Επίσης, μπορείτε να περάσετε απαλά το bronzer κάτω από το κάτω βλέφαρο για ένα πιο σέξι εφέ στο βλέμμα.

Για να ολοκληρώσετε το look, μπορείτε να προσθέσετε ελαφριές στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες, χωρίς να υπερβείτε τα όρια. Το μυστικό για την επίτευξη αυτού του φρέσκου βλέμματος είναι να διατηρηθεί το μακιγιάζ καθαρό και ελαφρύ. Αυτή η τεχνική είναι ιδιαίτερα αγαπημένη από τις Γαλλίδες, καθώς τους επιτρέπει να δημιουργήσουν ένα ανεπιτήδευτο και φυσικό look.

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Η θεραπεία προσώπου που επέλεξε μετά τις διακοπές της

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Primer: Το beauty item που θα διατηρήσει το μακιγιάζ σου

HerNewskl

Πάμελα Άντερσον: Αποκάλυψε πως το πιο iconic χτένισμα της έκρυβε πάντοτε μέσα ένα…. στρίνγκ!

HerNews ka

Eurovision 2023: H Noa Kirel έκανε την πιο iconic εμφάνιση στη Eurovision

HerNewskl