HerNews.gr
Social News

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του «μυστικού» γάμου τους στην Κωνσταντινούπολη

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν το Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση στο Οικουμενικό Πατριαρχέιο Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο Αργύρης Πανταζάρας εμφανίστηκε στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και η Σίσσυ Τουμάση φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση.

Η χαρμόσυνη στιγμή του ζευγαριού προγραμματιζόταν από τα μέσα του καλοκαιριού, ενώ αρχές Οκτωβρίου είχε δημοσιευθεί σε τοπική εφημερίδα του Βόλου (τόπος καταγωγής του Αργύρη Πανταζάρα) η αναγγελία του γάμου τους.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο για τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους τους, καθώς την επόμενη μέρα, Κυριακή 29/10, οι περισσότεροι από αυτούς πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Αργύρης Πανταζάρας – Σίσσυ Τουμάση: Οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου τους

Την Πέμπτη 9/11 ο αδερφός του ηθοποιού, Νίκος Πανταζάρας ο οποίος είναι φωτογράφος, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Ρουβάς: Η γλυκιά selfie αγκαλιά με τον γιο του Αλέξανδρο

Her News

Ιωάννα Μαλέσκου: Παντρεύεται με τον σύντροφο της λίγο πριν τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού!

HerNews ka

Νίκος Αναδιώτης: Επισκέφθηκε την Ιερουσαλήμ για τον Δεκαπενταύγουστο με τη σύζυγό του

HerNews ka