HerNews.gr
Ελλάδα

Φαίη Μπακογιώργη: Το χρονικό της δολοφονίας της 23χρονης εγκύου – Την ανάγκαζαν να εκδίδεται και να επαιτεί

Συγκλονιστική ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου, η οποία ενώ κυοφορούσε είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021.

Η αστυνομία συνέλαβε την μητέρα, την αδελφή της αλλά και την γυναίκα που τις φιλοξενούσε στο σπίτι της στην Κυψέλη που κατηγορούνται για τον μαρτυρικό θάνατο της την Τετάρτη 8/11.

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά. Δεν είμαι σε κατάσταση που να μπορώ να μιλήσω. Έκαναν αγώνα μεγάλο για το παιδί μου. Ο Θεός με λυπήθηκε και η δικαίωση ήρθε», είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

mpakogiwrgou-4

Πριν από λίγες ημέρες η κατηγορούμενη, πλέον, μητέρα της Φαίης είχε μιλήσει στην εκπομπή LIVE NEWS, και εμφανιζόταν συγκλονισμένη ακόμα από τον θάνατο της κόρης της.

Ο πατέρας της ήταν εκείνος που από την πρώτη στιγμή έλεγε πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί. Το αρχικό πόρισμα του ιατροδικαστή μιλούσε για ισχαιμικό επεισόδιο.

«Τρεις βρίσκονται στη ΓΑΔΑ και αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή», είπε η δικηγόρος του πατέρα, Βούλα Δημητρίου.

Το καθημερινό μαρτύριο της Φαίης

Σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και όσα είχε καταγγείλει ο πατέρας της,  η 23χρονη ζούσε ένα συνεχόμενο Γολγοθά. Ένα αδιανόητο μαρτύριο.

Την ξυλοκοπούσαν, την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να την επαιτεί.

Έφθαναν στο σημείο να την σπρώχνουν πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα για να διεκδικούν αποζημιώσεις.

Και όλα αυτά οι δικοί της άνθρωποι. Η μητέρα της, η αδελφή της αλλά και η γυναίκα που την φιλοξενούσε.

faih2

Η Φαίη είχε κάνει τρία παιδιά και ετοιμαζόταν να φέρει στη ζωή το τέταρτο παιδί της, όταν βρήκε το μαρτυρικό θάνατο

Όταν ο πατέρας της είχε ζητήσει να του στείλουν φωτογραφίες, είχε αντικρύσει μία κοπέλα κακοποιημένη, χτυπημένη, με μώλωπες στα χέρια στα πόδια, απόλυτα ενδεικτικές της καθημερινής κόλασης που ζούσε.

Και δεύτερη δολοφονία;

Στο σπίτι της 57χρονης όπου ζούσαν η Φαίη, η αδελφή της και η μητέρα της, διέμενε και μία ακόμη γυναίκα 69 ετών η οποία πέθανε λίγους μήνες μετά από την Φαίη.

Με βάση τις κατευθύνσεις που είχε δώσει η ίδια η σπιτονοικοκυρά αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα.

Η αστυνομία, όμως, κατέληξε ότι είχε αντίστοιχη κακοποιητική συμπεριφορά και σε βάρος την ωθούσε σε επαιτεία και έριχνε και εκείνη στις ρόδες οχημάτων με σκοπό να λαμβάνει αποζημιώσεις με την έρευνα των Αρχών να έχει επεκταθεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Ανεβαίνει στα ύψη ο υδράργυρος!

Her News

Ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Her News

Ηλίας Ασπρούδης: «Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός

HerNews ka