HerNews.gr
Ζώδια

Γιατί οι Λέοντες είναι καταπληκτικοί στο κρεβάτι

Σκεφτείτε ξανά την πιο κινηματογραφική σας σεξουαλική σκηνή—ξέρετε, εκείνη τη φορά που σύρατε την παλάμη του χεριού σας κάτω από ένα αχνό παράθυρο όπως η Κέιτ Γουίνσλετ στον Τιτανικό. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε τα γενέθλια του πρώην εραστή σας, είναι ασφαλές να υποθέσετε ότι ήσασταν με έναν Λέοντα.

Αυτά τα δυναμικά ζώδια της φωτιάς προσφέρουν τίποτα λιγότερο από αξέχαστες εμπειρίες. Όσον αφορά τα θέματα της κρεβατοκάμαρας (ή του αυτοκινήτου…ή της κουζίνας…ή του ντους…), οι βασιλικές αγριόγατες δεν φοβούνται να ξεφύγουν.

Γιατί οι Λέοντες είναι τόσο καλοί στο σεξ

Κυβερνούμενοι από τον Ήλιο , οι Λέοντες είναι το κέντρο του ηλιακού συστήματος…και το γνωρίζουν. Αυτό το ζώδιο είναι διαβόητο για τη μεγαλειώδη προσωπικότητά του, τη θεατρικότητα και το πάθος του. Μπορεί να πιστεύετε ότι αυτό ακούγεται εγωιστικό, αλλά θα κάνετε λάθος. 

Είτε πρόκειται για μακροχρόνιο δεσμό είτε για one night stand, οι Λέοντες θέλουν να εξασφαλίσουν ότι ο σύντροφός τους είναι επίσης λαμπερός. Ναι, αυτά τα λιοντάρια λαχταρούν να γίνουν μέρος ενός ζευγαριού δύναμης, απλώς κοιτάξτε το εμβληματικό ζευγάρι Λέων/Λέων Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ. Το δράμα εμφυσείται σε ό,τι κάνουν οι Λέοντες , αλλά όταν η ώθηση έρχεται να σπρώξει, δεσμεύονται να εξασφαλίσουν ότι και οι δύο λάμπετε.

Τι “ανάβει” περισσότερο έναν Λέοντα

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό που ανάβει περισσότερο έναν Λέοντα είναι να νιώθει επιθυμητός. Οι Λέοντες είναι τόσο υπέροχοι στο κρεβάτι επειδή μαγεύονται από την αποπλάνηση, τόσο δίνοντας όσο και για λήψη. Οι Λέοντες “τρελαίνονται” στην ιδέα ότι είναι περιζήτητοι , γι’ αυτό η σέξι ένταση είναι τόσο σημαντική για αυτό το άγριο ζώδιο της φωτιάς. 

Το προκαταρκτικό παιχνίδι δεν είναι απλώς ένα μέσο για την επίτευξη ενός σκοπού – είναι ένα ζωτικό μέρος της όλης εμπειρίας! Είτε η τρυφερή στοργή έρχεται με απαλά χάδια είτε με παρακμιακά δείπνα, οι Λέοντες είναι αφοσιωμένοι στο να φτιάξουν τη διάθεση. 

Η ατμόσφαιρα και η συμπεριφορά είναι απολύτως απαραίτητα για αυτό το φλογερό αιλουροειδές. Όταν οι Λέοντες διασκεδάζουν -είτε στη σκηνή είτε σε μια χαρούμενη ώρα- είναι «ενεργοί». Όλα είναι μια ευκαιρία παράστασης για έναν Λέοντα, οπότε όσο υπάρχει κοινό (και ναι, ένα άτομο μετράει ως κοινό), αυτός ο διαβόητος showtopper θα είναι εξαιρετικά χαρούμενος.

Οι αγαπημένες σεξ στάσεις του Λέοντα

Ο πειραματισμός με καθιστικές στάσεις σεξ σε καρέκλες (*βήχας* βασιλικοί θρόνοι *βήχας*) θα πρόσφερε στον Λέοντα την τέλεια οπτική γωνία για τρυφερά φιλιά και στοργικές αγκαλιές, ενώ παράλληλα θα πρόσφερε στον Λέοντα μερικές βασικές στιγμές στο προσκήνιο (γιατί —ας είμαστε ειλικρινείς— ο Λέων είναι πάντα έτοιμος για πρόκληση για να επιδείξουν τις δεξιότητές τους). Δοκιμάστε και το σεξ στον καθρέφτη : Ο Λέων θέλει να δει πόσο καυτός είναι αυτός (και εσείς) από όσο το δυνατόν περισσότερες οπτικές γωνίες!

Ένα άλλο είδος σεξ που λατρεύει ο Λέων: Makeup σεξ . Που, ναι, σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να μαλώσετε. Αλλά μην ανησυχείτε: δεν χρειάζεται να είναι κάτι σοβαρό. Θα ξεκινήσουν μια μεγάλη έκρηξη σχετικά με το πώς να φορτώσουν το πλυντήριο πιάτων “σωστά” για να μπορούν να απολαύσουν το makeup σεξ μετά, και μετά θα ξεχάσουν τη σύγκρουση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 έως 16 Ιανουαρίου

Her News

Αφροδίτη στον Ταύρο: Η εξουσία του έρωτα & των αισθήσεων στα 12 ζώδια! – Προβλέψεις από την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 06/06 έως 12/06

Her News b