HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 10 έως 16 Ιανουαρίου

Ζώδια: Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια από 10/1 έως 16/1.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Μια εβδομάδα που θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε κάποιες φιλικές επαφές να τις δείτε με άλλη ματιά. Να τους δώσετε κάποιες ευκαιρίες να επικοινωνήσουν μαζί σας, να σας που τι ακριβώς θέλουν από εσάς. Τα ζώδια του Κριού ώρα να σκεφτείτε πάλι κάποιες πιθανές συμφωνίες που εκκρεμούν καιρό τώρα και να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας, δώστε περισσότερη βαρύτητα στην οικογένεια και σε άτομα που ζείτε μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ-20 Μαί )

Ήρθε η στιγμή τα ζώδια του Ταύρου να ξανά σκεφτείτε κάποιες οικονομικές επενδύσεις που θέλετε να κάνετε στη δουλειά σας και να επαναπροσδιορίσετε θέματα οικονομικά από το παρελθόν σας, για να βρείτε τις λύσεις που τόσο πολύ θέλετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείτε πολύ εύκολα να μιλήσετε με πολύ δικά σας άτομα όπως επίσης να κάνετε μια πολύ ευχάριστη διαδρομή που θα σας φτιάξει κατά πολύ τη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Εσείς τα ζώδια των Διδύμων, θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε κάποια αποφάσεις που είχατε πάρει σχετικά με μια ανώτερη γνώση ή με θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, αλλά θα ήθελα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί με τον Ερμή ανάδρομο, υπάρχει πιθανότητα να ξεχάσετε τι ώρα είναι η πτήση ή να αφήσετε πίσω κάποια πολύ προσωπικά σας αντικείμενα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιούν -22 Ιουλ)

Εσείς αγαπημένα μου ζώδια του Καρκίνου, θα ήθελα να εστιάσετε σε οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε για να μπορέσετε να βγάλετε μια άκρη και να νιώσετε επιτέλους απεγκλωβισμένοι από αυτές. Όπως επίσης να επανέλθει στο προσκήνιο μια επικοινωνία με άτομο από το παρελθόν που υπήρχε πολύ έντονη ερωτική έλξη μεταξύ σας. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε κάποιες φοβίες που μπορεί να σας καταβάλουν.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Ετοιμαστείτε να ασχοληθείτε με τα κοινά οικονομικά που έχετε με σύντροφο ή συνεργάτη που σας είχαν απασχολήσει και παλαιότερα και προσπαθείτε όσο μπορείτε να μην πάρετε κάποιες αποφάσεις άμεσα. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο άτομα από το παρελθόν που είχατε σχέσεις μαζί τους. Τσεκάρετε τι ακριβώς θέλουν από εσάς και αν έχουν έρθει για να μείνουν ή ήρθαν καθαρά για τη προσωπική επιβεβαιωσή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με την εργασία σας και να επαναπροσδιορισετε κάποιες απόψεις σας σε σχέση με αυτό αλλά και με άτομα μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Αν πάλι νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σας, θα ήθελα να ασχοληθείτε και να πάρετε τη γνώμη ενός ειδικού ,η καθημερινότητα επίσης θα σας απασχολήσει έντονα και θα έρθουν μνήμες από το πρόσφατο παρελθόν σας.

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Πάλι εσείς τα ζώδια του Ζυγού, θα ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας. Επιστροφές καταστροφές που λέει και το τραγούδι, δεν σας φοβάμαι έχετε μάθει πλέον πολύ καλά το παιχνίδι του έρωτα ένα χρόνο τώρα. Άτομα από το παρελθόν σας, θυμούνται και ζητούν επανασυνδέσεις. Σκεφτείτε πριν πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις ,θα σας δοθούν όμως ευκαιρίες να χαρείτε να διασκεδάσετε και να το ρίξετε έξω.’Οχι πως δεν το κάνατε και πριν, απλά θα το συνεχίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Πάλι στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σας. Τα ζώδια του Σκορπιού θα πρέπει λοιπόν μα επαναπροσδιορισετε κάποιες καταστάσεις και να πάρετε τις τελικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα ή κάποιες πιέσεις από την οικογένεια ή από άτομα που ζείτε μαζί τους, που υπήρχαν και παλαιότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο σχετικά με κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει που αφορούσαν πολύ δικά σας άτομα και πιθανόν τα αδέλφια σας. Επανεξετάστε αν οι αποφάσεις αυτές ήταν σωστές ή έχετε κάνει κάποια λάθη. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας πλησιάσουν με τον Ερμή ανάδρομο, γιατί τους έχετε λήψει και σας θέλουν και πάλι στη ζωή τους. Υπάρχει επίσης πιθανότητα να σας προτείνουν και κάποια συνεργασία σκεφτείτε το καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αυτή την εβδομάδα θα έρθουν στην επιφάνεια οι οικονομικές και συναισθηματικές ανασφάλειες. Θα νιώσετε έντονα κάποιες φοβίες σε αυτούς τους τομείς και πιθανόν να νιώσετε περίεργα. Δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και κάποια αύξηση από την εργασία σας που και παλαιότερα το είχατε σκεφτεί έντονα. ‘Οπως και να έχει, στο τέλος της εβδομάδας δώστε λίγη περισσότερη προσοχή στο συντροφό σας, γιατί νιώθει παραμελημένος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Ήρθε ο καιρός να δεχθείτε επιστροφές προσώπων από το το ερωτικό σας παρελθόν. Ξανά χτυπούν λοιπόν τη πόρτα σας και το θέμα είναι αν θα καταφέρουν να κάνουν τη καρδιά σας να ξανά χτυπήσει για αυτούς. Τα ζώδια του Υδροχόου πάρτε το χρόνο σας, σκεφτείτε το και μετά την αναδρομή του ερμή παίρνετε τις αποφάσεις σας επίσης θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σας ή να θελήσετε να μπείτε σε μια διαδικασία σύλληψης.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτή η εβδομάδα να σας βρει με το βλέμμα στραμμένο σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, που σας είχαν προβληματίσει στο παρελθόν. Τα ζώδια των Ιχθύων τώρα θα πρέπει να ξανά σκεφτείτε και να δείτε τι θα κάνετε. Πολύ πιθανόν να τα κρατάτε κρυφά και να μην θέλετε να τα συζητήσετε με κανέναν, θα ήθελα όμως να είστε υποψιασμένοι για κάποια λόγια που λέγονται πίσω από τη πλάτη σας σχετικά με τις προσωπικές επιλογές.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος

Contact @ :

Insta: https://www.instagram.com/katselievi/

FBhttps://www.facebook.com/evi.katseli

Νεότερα Άρθρα

Οι πιο ευνοϊκές ημέρες του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Her News

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 25 έως 31 Ιουλίου

Her News

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 11 έως 17 Ιουλίου

Her News