HerNews.gr
Διεθνή

Γιατί ο Patrick Dempsey αναδείχθηκε ο πιο σέξι άντρας από το περιοδικό People

Δεν είναι πια μόνο ο “McDreamy” – ο Patrick Dempsey είναι πλέον και ο πιο σέξι άντρας του περιοδικού People.

Ο πρωταγωνιστής και οδηγός αγώνων του “Grey’s Anatomy” παίρνει το μανδύα από τον σταρ του “Captain America” ​​Chris Evans , ο οποίος ήταν ο εκλεκτός του 2022. Η επιλογή αποκαλύφθηκε στο “Jimmy Kimmel Live!”.

«Πάντα ήμουν o παράνυμφος!» είπε ο Patrick Dempsey, στο περιοδικό για την αρχική του αντίδραση. «Το είχα ξεχάσει τελείως και ποτέ δεν είχα καν σκεφτεί να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Άρα ο εγωισμός μου είναι καλός».

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία του Μάικλ Μαν “Ferrari”. Είπε στο Associated Press πέρυσι ότι έκανε όλη την οδήγηση μόνος του, αποκαλώντας τον «τον καλύτερο ρόλο που είχα ποτέ».

Ο Dempsey έχει οδηγήσει σε αρκετούς επαγγελματικούς αγώνες, συμπεριλαμβανομένου του 24 Hours of Le Mans, και είναι μέλος της αγωνιστικής ομάδας Wright Motorsports, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της.

Ο ίδιος είπε ότι τα τρία του παιδιά είναι βέβαιο ότι θα τον πειράζουν για την επιλογή του περιοδικού People και ότι θα βρουν κάθε λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είναι ο πιο σέξι άνδρας στη γη.

Patrick Dempsey's Net Worth and 'Grey's Anatomy' Earnings

Η έκδοση People με το εξώφυλλο του Dempsey θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή

Εκτός από τους αγώνες και την υποκριτική, ίδρυσε το Dempsey Center, έναν οργανισμό με έδρα το Μέιν που παρέχει φροντίδα και πόρους σε ασθενείς με καρκίνο, προς τιμήν της εκλιπούσας μητέρας του.

Ο Patrick Dempsey πέτυχε το status του καρδιοκατακτητή ως Δρ Ντέρεκ Σέπερντ – με το παρατσούκλι “ΜακΝτρίμι” – στο “Grey’s Anatomy”, εμφανιζόμενος σε περισσότερα από 250 επεισόδια.

Why Patrick Dempsey Left 'Grey's Anatomy,' Why It Was Time to Return

Υποδύεται τον Ιταλό οδηγό αγώνων Piero Taruffi στη «Ferrari», η οποία έρχεται στους κινηματογράφους αργότερα φέτος. Η ταινία έχει λάβει απαλλαγή, ώστε οι σταρ της να την προωθήσουν χωρίς να παραβιάζουν κανόνες στη συνεχιζόμενη απεργία των ηθοποιών.

Άλλοι αποδέκτες του Sexiest Man Alive είναι οι Michael B. Jordan, John Legend, Paul Rudd, Brad Pitt, Harrison Ford και Mel Gibson , ο οποίος ήταν ο πρώτος αποδέκτης του περιοδικού το 1985.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Linda Evangelista: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι υπέστη σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της

HerNews ka

Miley Cyrus: Ζει μαζί με τον σύντροφό της και «είναι πολύ ευτυχισμένοι»

HerNews ka

Linda Evangelista: Δεν ενδιαφέρεται να βγει ραντεβού με κανέναν μετά την επέμβαση που της κατέστρεψε πρόσωπο & σώμα

HerNews ka