HerNews.gr
Διεθνή

Μάθιου Πέρι: Σε ιδιωτικό γεμάτο αστέρια τμήμα του νεκροταφείου στο Λος Άντζελες η «τελευταία του κατοικία»

Ο Μάθιου Πέρι κηδεύτηκε σε ένα αξιόλογο τμήμα ενός νεκροταφείου με αστέρια στο Λος Άντζελες.

Το φέρετρο του Μάθιου Πέρι τοποθετήθηκε μέσα στους τοίχους ενός διαδρόμου που ονομάζεται Sanctuary of Treasured Love στο Forest Lawn Memorial Park στο Hollywood Hills, ανέφερε το TMZ την Τετάρτη.

Ο ιδιωτικός χώρος ταφής βρίσκεται πίσω από τις πύλες και χρησιμεύει επίσης ως το τελευταίο μέρος ανάπαυσης του Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, ο οποίος πρωταγωνίστησε μαζί με τον Πέρι στην κωμωδία του 2000 “The Whole Nine Yards”.

Οι θάνατοι των πρώην συμπρωταγωνιστών έχουν κάποιες απόκοσμες ομοιότητες

Και οι δύο πέθαναν σε ηλικία 54 ετών. Ο Ντάνκαν πέθανε το 2012 από καρδιακή προσβολή, και ενώ η αιτία θανάτου του Πέρι δεν είναι ακόμη γνωστή, έχει αναφερθεί ότι είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή τις τελευταίες του στιγμές.

Το Sanctuary of Treasured Love βρίσκεται στο Forest Lawn’s Court of Remembrance , όπου είναι θαμμένοι και άλλοι αστέρες της λίστας A, όπως η Debbie Reynolds, η Carrie Fisher, η Sandra Dee, ο Andy Gibb και η Bette Davis.

Σύμφωνα με το TMZ, υπήρχε μεγάλη σύνθεση λουλουδιών στον τάφο του Μάθιου Πέρι μετά την κηδεία του την περασμένη Παρασκευή, αλλά είχε αφαιρεθεί την Τρίτη και τώρα φαίνεται «σχετικά γυμνή».

Ο Πέρι τιμήθηκε από μια οικεία ομάδα φίλων και οικογένειας , συμπεριλαμβανομένων των συμπρωταγωνιστών του στο «Friends», Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ και Ματ ΛεΜπλάνκ, στο μνημόσυνό του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καρλ Λάγκερφελντ: Πουλήθηκε το διαμέρισμά του στο Παρίσι – Έτοιμη η σειρά για τη ζωή του

HerNews ka

Σεισμός-Τουρκία: Ξεπέρασαν τις 33.000 οι νεκροί – Εκατοντάδες χιλιάδες οι άστεγοι

Her News

Jennifer Lopez: Οι όροι που θέτει στον Ben Affleck για να συνεχίσουν να είναι μαζί

HerNews ka