HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κώστας Καραφώτης: «Είμαι υπέρ των αισθητικών παρεμβάσεων, είχα κάνει και στο παρελθόν»

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο, για τη σύντροφό του και τη διαφορά ηλικίας που έχουν, αλλά και για τις αισθητικές παρεμβάσεις.

«Ο γάμος είναι κάτι που θα μου άρεσε, το σκεφτόμαστε. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια, έχω καλές βάσεις από τη δική μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη συγκατοίκηση, είναι υπεροχή. Εξαρτάται σε ποια φάση της ζωής σου και σε τι ηλικία, αν μπορούν να υπάρξουν κοινά σε δυο ανθρώπους με διαφορά ηλικίας. Αυτήν την στιγμή έχω 11 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό μου», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Καραφώτης.

 «Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο ωραίος του σχολείου, ούτε είχα και τέτοια ανάγκη. Είμαι υπέρ των αισθητικών παρεμβάσεων, είχα κάνει και στο παρελθόν. Την περίοδο που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ μονός μου σε ένα πρόβλημα, ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο και βοηθήθηκα», αποκάλυψε στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

Κλείνοντας, ο Κώστας Καραφώτης εκμυστηρεύτηκε: «Η απώλεια του θείου μου πριν από μερικά χρόνια με στιγμάτισε, γιατί ήταν από τους ανθρώπους που με έβαλαν στη μουσική».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Φως στο Τούνελ»: Τρεις υποθέσεις που συντάραξαν το πανελλήνιο

HerNews ka

Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας έρχεται να ταράξει τα νερά της σειράς!

Her News b

Νατάσα Καλογρίδη: “Άλλαξε η ηλικία μου στη Wikipedia μετά από νομικές κινήσεις – Μετά από λίγες μέρες έγιναν ξανά τα ίδια”

Her News b