HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Οδυσσέας Σταμούλης: Συντετριμμένος ο πρώην σύζυγος της Κάτιας Νικολαΐδου από τον θάνατό της

Η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη 8/11 σε ηλικία 58 ετών μετά από τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο βυθίζοντας σε πένθος όχι μόνο τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά και το πανελλήνιο.

Η ηθοποιός που πάλευε εδώ και 20 χρόνια με την επάρατη νόσο και είχε καταφέρει αρκετές φορές να βγει νικήτρια, ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον εξίσου ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος ήρθε επίσης αντιμέτωπος με την τραγική απώλεια του 11χρονου γιού του, ο οποίος πνίγηκε το περασμένο καλοκαίρι στους Φούρνους.

Ο γάμος τους ωστόσο δεν κράτησε πολύ, όμως παρόλα αυτά, για όσο διάστημα υπήρξαν παντρεμένοι είχαν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε το πρωί της Πέμπτης 9/11 στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου και δήλωσε συντετριμμένος.

«Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια. Ήμουν συντετριμμένος που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», δήλωσε ο Οδυσσέας Σταμούλης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε πότε πρόκειται να γεννήσει

HerNews ka

Σπάνια εξομολόγηση του Stan για τη σύζυγό του: «Δεν θέλω η Βέρα να εκτίθεται στον κόσμο, γι’ αυτό προσπαθώ να την προστατεύω»

HerNews ka

Η Νίκη Λυμπεράκη θα είναι… MEGA! – Η πρώτη της ανάρτηση

Her News b