HerNews.gr
Διεθνή

Irina Shayk για Tom Brady: «Αν μια μέρα νιώσω ότι θέλω να το μοιραστώ, θα το κάνω»

Η Irina Shayk απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το σύντομο φημολογούμενο ειδύλλιό της με τον Tom Brady, αλλά είχε πολλά ωραία πράγματα να πει για τον πρώην σύντροφό της Bradley Cooper.

Η Shayk είπε ότι δεν είχε «κανένα σχόλιο» όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο τεύχος Νοεμβρίου του Elle σχετικά με τις πολλές λήψεις από τους παπαράτσι μαζί με τον Brady  το καλοκαίρι.

«Μοιράζομαι τη δουλειά μου γιατί αποφάσισα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή προσωπική», εξήγησε η Irina Shayk, 37 ετών, αποφεύγοντας την ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τις εικασίες για ραντεβού.Η Ιρίνα Σάικ στο εξώφυλλο του Elle.

«Γι’ αυτό λέγεται προσωπικό», συνέχισε. «Γιατί είναι κάτι που μου ανήκει. Αν μια μέρα νιώσω ότι θέλω να το μοιραστώ, θα το κάνω», πρόσθεσε στη συνέχεια το μοντέλο.

Πηγές επιβεβαίωσαν τον περασμένο μήνα ότι η σχέση της Shayk με τον επτά φορές πρωταθλητή του Super Bowl «ξεκόλλησε» μετά από λιγότερο από τέσσερις μήνες γνωριμίας.Η Irina Shayk για το Elle.

Ο Tom Brady και η Irina Shayk πυροδότησε φήμες για ραντεβού τον Ιούλιο, αφού εθεάθησαν να δείχνουν άνετα σε ένα αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες. Στη συνέχεια εμφανίστηκαν μπροστά σε όλο τον κόσμο, για ένα ραντεβού στο Μανχάταν καθώς και για μια ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο.

Μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Brady – ο οποίος τελείωσε τον 13χρονο γάμο του με τη Gisele Bündchen τον Οκτώβριο του 2022 – δεν έπαιρνε τα πράγματα πολύ σοβαρά με την Shayk.Ο Tom Brady, η Gisele Bündchen και τα τρία παιδιά του.

Εν τω μεταξύ, μια άλλη πηγή είπε ότι το μοντέλο απολάμβανε το χρόνο του με τον Brady, αλλά ότι εξακολουθούσε να ελπίζει ότι τα πράγματα θα πάνε καλά με τον Cooper, με τον οποίο μοιράζεται την 6χρονη κόρη της Lea De Seine.

Η Irina Shayk είπε στο περιοδικό Elle ότι αυτή και ο Bradley Cooper, είναι καταπληκτικοί στο να εξισορροπούν τα ωράρια εργασίας τους με τις γονικές τους ευθύνες.

«Πάντα βρίσκουμε έναν τρόπο», είπε στο περιοδικό, προσθέτοντας, «Είναι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να ονειρευτώ για τη Lea Λειτουργεί πάντα, αλλά πάντα λειτουργεί γιατί το κάνουμε να λειτουργεί».

Ο Cooper, από την πλευρά του, αυτή τη στιγμή βγαίνει με την Gigi Hadid και το ζευγάρι έχει βρεθεί πολλές φορές να κάνει παρέα δημόσια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η «Πλατινένια πουτίγκα» της Βασίλισσας Ελισάβετ – 5.000 πουτίγκες στον διαγωνισμό του παλατιού

Her News

Για ποιο λόγο η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε επισκεφθεί ποτέ την Ελλάδα;

HerNews ka

Άλμπερτ Μπουρλά: Με κορονοϊό ο Mr. Pfizer – Έχει κάνει τέσσερις δόσεις του εμβολίου

Her News b