HerNews.gr
DECORNEWS

3 συμβουλές για να αποθηκεύετε τα κλινοσκεπάσματα και να μοσχοβολάνε συνεχώς

Η αποθήκευση των σεντονιών μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αφού παλέψετε με το στέγνωμα, το σιδέρωμα και το δίπλωμα, αντιμετωπίζετε το δύσκολο καθήκον…να  διατηρήσετε τα κλινοσκεπάσματα σε καλή τάξη μέχρι να τα χρησιμοποιήσετε ξανά. Ακούγεται οικείο; Αν έχετε βαρεθεί τις χαμένες μαξιλαροθήκες και τα αταίριαστα σεντόνια, τότε μην φοβάστε – έχουμε την απάντηση. 

Το κλειδί για τη δημιουργία ενός άνετου μοντέρνου υπνοδωματίου ξεκινά με ένα καθαρό και άνετο κρεβάτι και η αποθήκευση σεντονιών είναι ζωτικής σημασίας για αυτό. Παρόλο που μπορεί να μην το καταλαβαίνετε, ο τρόπος που αποθηκεύετε τα κλινοσκεπάσματα σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αίσθηση του, οπότε το να τα στριμώξετε χωρίς καμία αίσθηση τάξης δεν θα είναι μόνο πρακτικό, αλλά μπορεί να επηρεάσει και την ποιότητα του υλικού σε μεγάλο βαθμό.

Με μερικά απλά κόλπα το ντουλάπι που αποθηκεύετε τα κλινοσκεπάσματα σας θα παραμείνει τακτοποιημένο και τα σεντόνια σας θα παραμένουν φρέσκα καθ’ όλη τη διάρκεια της αποθήκευσης. Αλλάζει τόσο το παιχνίδι που δεν θα επιστρέψετε ποτέ ξανά στην κανονική σας ρουτίνα. 

1. Αποθηκεύστε τα σετ κλινοσκεπασμάτων σε μια μαξιλαροθήκη

ένα δωμάτιο με λευκούς τοίχουςΜια κοινή πρόκληση κατά την αποθήκευση σετ κλινοσκεπασμάτων είναι η διατήρηση των σωστών αντικειμένων μαζί. Το πρώτο βήμα για να διατηρήσετε τα κλινοσκεπάσματα σας οργανωμένα θα βάλει τέλος στα δεινά σας. Η ιδέα είναι ευγενική προσφορά της lifestyle influencer και της λάτρης της οργάνωσης Chantel Mila Ibbotson και χρησιμοποιεί κάτι που ήδη έχετε.

Η Chantel προτείνει να διατηρείτε τα κλινοσκεπάσματα σας οργανωμένα κρατώντας ένα σετ μέσα σε μία από τις μαξιλαροθήκες. Απλώς διπλώστε το ως συνήθως και τοποθετήστε το μέσα σε μια μαξιλαροθήκη από μέσα προς τα έξω και, για να μην πέσει οτιδήποτε, διπλώστε το πάνω από το ανοιχτό άκρο. Αυτό όχι μόνο θα κρατήσει το σετ σας σε ένα μέρος, αλλά σημαίνει επίσης ότι το ντουλάπι σας θα φαίνεται 10 φορές πιο τακτοποιημένο.

2. Τοποθετήστε άλατα και αιθέρια έλαια στο ντουλάπι σας

Οι τέλεια διπλωμένες πετσέτες δημιουργούν ένα καθαρό και ακατάστατο μπάνιοΌλοι θέλουν ένα σπίτι με εκπληκτική μυρωδιά και το να διατηρείς τα κλινοσκεπάσματα να μυρίζουν φρέσκα είναι ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσεις. Πολλοί άνθρωποι προσθέτουν μαλακτικά για τα υφάσματα στο πλύσιμο τους με την ελπίδα ότι το άρωμα θα διατηρηθεί στο ντουλάπι, αλλά, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτό απλά δεν είναι αρκετό μακροπρόθεσμα.  

Όταν τα κλινοσκεπάσματα φυλάσσονται σε ένα ντουλάπι, συχνά μπορεί να τσαλακωθούν, αλλά για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα τους, αυτό το απλό hack είναι η απάντηση. Μόλις μαζέψετε τα κλινοσκεπάσματα, ανακατέψτε ένα φλιτζάνι άλατα με μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο σε μια λινή σακούλα και τοποθετήστε το στο ντουλάπι. Αυτό θα κάνει τα σεντόνια σας να μυρίζουν πιο φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

3. Αποθηκεύστε τα κάθετα

Αποθήκευση κλινοσκεπασμάτων με καλάθιαΤο τελευταίο κόλπο είναι επαναστατικό καθώς η στοίβαξή τους κάθετα μπορεί να εξοικονομήσει χώρο και να διευκολύνει την εύρεση αυτού που ψάχνετε. Αυτό το hack είναι μια εξαιρετική ιδέα αποθήκευσης για μικρότερους χώρους και σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε αυτό το τέλειο εποχιακό σετ κλινοσκεπασμάτων χωρίς να σας πέφτει μια χιονοστιβάδα από σεντόνια! Την επόμενη φορά που θα μαζέψετε τα κλινοσκεπάσματα, δοκιμάστε να γυρίσετε τη στοίβα σας στο πλάι. Θα εκπλαγείτε με το πόσο περισσότερο χώρο κερδίζετε και πόσο πιο τακτοποιημένα φαίνονται τα λευκά είδη σας. 

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστάτε τα μαξιλάρια σας σύμφωνα με τους ειδικούς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 αντικείμενα στο σπίτι σας που πρέπει πάντα να επαναχρησιμοποιείτε

HerNews ka

Λέμε ναι στο avocado green το χρώμα – τάση

Her News b

Βεράντα: 5 τρόποι να την αναβαθμίσετε εύκολα και οικονομικά

Her News b