HerNews.gr
Μόδα

Met Gala 2024: Ανακοινώθηκε και επίσημα το θέμα του event

Met Gala 2023

Η επόμενη έκθεση του Met Gala 2024 θα έχει τον τίτλο “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” και θα παρουσιάσει 250 κομμάτια από τη μόνιμη συλλογή του μουσείου.

Το θέμα αυτό ακολουθεί τον φετινό φόρο τιμής στον Karl Lagerfeld κατά τη διάρκεια του Met Gala και της έκθεσης που παρουσιάζει το έργο του.

Η έκθεση αναμένεται να είναι μια ευκαιρία για τους επισκέπτες να δουν σημαντικά κομμάτια από την ιστορία της μόδας, μερικά από τα οποία δεν έχουν παρουσιαστεί δημόσια ποτέ. 

Met Gala 2024: Ανακοινώθηκε και επίσημα το θέμα του event

Η έκθεση θα χωριστεί σε τρεις βασικές ζώνες – Γη, Θάλασσα, Ουρανός – αντιπροσωπεύοντας διάφορες πτυχές του φυσικού κόσμου. Αναμένεται να παρουσιάσει εκθέματα από μεγάλους σχεδιαστές όπως Schiaparelli, Dior, και Givenchy. Επιπλέον, ορισμένα αντικείμενα θα επιδεικνύονται μέσω τεχνολογιών όπως το video animation, η τεχνητή νοημοσύνη και τα CGI γραφικά.

sarah

Παράλληλα, η λίστα με τους καλεσμένους για το Met Gala παραμένει άγνωστη, και το dress code δεν έχει ανακοινωθεί. Οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης παραμένουν επίσης μυστήριο. Το Met Gala αναμένεται να προσφέρει μια φαντασμαγορική επίδειξη μόδας και στυλ, προσελκύοντας προσοχή και αναφορές από όλο τον κόσμο.

Met Gala 2023: To Half ponytail γίνεται η αγαπημένη μας τάση του καλοκαιριου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λεκέδες από Make-up; Κι όμως δεν χρειάζεται να βάλεις το ρούχο στο πλυντήριο

Her News b

Τα μακριά σκουλαρίκια είναι η νέα τάση στα κοσμήματα

Her News

Έλενα Χριστοπούλου: Φόρεσε τα all time classic παπούτσια της άνοιξης

HerNewskl