HerNews.gr
Μόδα

Ο οίκος Longchamp λανσάρει το νέο website του στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο της ανανέωσης της εταιρικής της εικόνας, η Longchamp Hellas προχώρησε στον επανασχεδιασμό του website που συνδυάζει την ευχάριστη αισθητική και την εύχρηστη πλοήγηση δημιουργώντας ένα απόλυτα μοντέρνο περιβάλλον!

Σημαντικό να αναφερθεί είναι ότι η αλλαγή αυτή υλοποιείται την στιγμή που η νέα collecTon LONGCHAMP X ROBERT INDIANA λανσάρετε παγκόσμια και η iconic τσάντα Le Pliage® στον καμβά της αναγράφει ένα σημαντικό εμβληματικό μήνυμα: L O V E.

Επίσης, στο site της www.longchamp.gr το κοινό μπορεί να ανακαλύψει τσάντες που χαρακτηρίζονται από κομψότητα, μοναδικό στυλ και διαχρονικότητα για μια casual chic εμφάνιση τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες. Όμως, για εκείνες που θέλουν να πειραματιστούν με το στυλ τους και στοχεύουν σε μια πιο μοντέρνα προσέγγιση, θα βρουν πολλές άλλες επιλογές σε διάφορες έντονες χρωματικές αποχρώσεις πετυχαίνοντας ένα ανάρπαστο color blocking look.

Το ανανεωμένο site της Longchamp αποτελεί ακόμη τον απόλυτο προορισμό για τα δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα! Η συλλογή του οίκου προσφέρει επιλογές που ικανοποιούν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες.

Μέσω των φίλτρων, των νέων κατηγοριών και του online chat η εύρεση δώρου είναι πλέον παιχνιδάκι.

H νέα συλλογή της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 αναδεικνύει την σύγχρονη και φιλόδοξη εμφάνιση προσθέτοντας μια πινελιά δημιουργικότητας και δυναμισμού στην καθημερινότητα! Ανακάλυψε την.

Βουκουρεστίου 6, Αθήνα

2103210700

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Μπόμπα: Φόρεσε το αξεσουάρ που τιθασεύει τα μαλλιά

HerNewskl

Sydney Sweeney: Έκανε την πιο στιλάτη εμφάνιση ως ambassador του οίκου Armani

HerNewskl

Gigi Hadid: Βρήκαμε το casual τζιν που φόρεσε από Η&Μ!

HerNewskl