HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Βρισηίδα Ανδριώτου: Για τα ασφαλιστικά μέτρα σε Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – «Το έκανα για να προστατεύσω τον εαυτό μου»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Παρασκευής 10/10 στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» όπου και μίλησε για πρώτη φορά για τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε στην Ευρυδική Παπαδοπούλου.

«Πρώτα στέλνεις εξώδικο, δεν μπορείς να κάνεις ασφαλιστικά μέτρα, χωρίς εξώδικο. Δεν έχω βγει να μιλήσω πουθενά. Ήθελα πρώτα να σταλθεί το εξώδικο, δεν επιζητώ τη δημοσιότητα πάνω σε αυτό. Το έκανα για να προστατεύσω τον εαυτό μου. Δεν με ενδιαφέρει τι είπε η άλλη πλευρά για αυτό έστειλα το εξώδικο. Τα ψέματα είναι πάρα πολύ άσχημα να λέγονται δημόσια, όταν είναι κάτι που δεν ισχύει γιατί επηρεάζουν τις ζωές των άλλων.

Έχω φτάσει 27 χρονών και φτιάχνω μια ζωή με τον Σπύρο σε μια σωστή οικογένεια, όλα αυτά επηρεάζουν και τη δουλειά μου. Δεν γίνεται να λέγονται ψέματα δημόσια χωρίς συνέπειες. Οπότε για να προστατεύσω τον εαυτό μου θα στέλνω εξώδικα», δήλωσε χαρακτιριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Και πρόσθεσε: «Κουράστηκα να βγαίνω συνέχεια και να είμαι σε θέση άμυνας. Ποτέ δεν έχω κάνει κακή δήλωση για κανέναν, δεν έχω σκοπό να κάνω γενικά κακό σε κανέναν».

Κλείνοντας η Βρισηίδα Ανδριώτου δήλωσε: «Δεν χρειάζεται να μεταφέρουν κάτι στην Ευρυδίκη, μόνη της τα σκέφτεται. Λέει διάφορα πράγματα για μένα και τον σύντροφό μου που δεν ισχύουν».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ηρώ: «Πολλές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι σωστή μαμά»

Her News

Φαίη Σκορδά για το «The Voice»: Αν υπάρχει έντονα αυτή η σκέψη, δεν θα χαλάσω χατίρι στο κανάλι

HerNews ka

Μάκης Δελαπόρτας: «Όταν ο Παπαμιχαήλ έβαλε δαχτυλίδι στην Αλίκη, η Δέσπω Διαμαντίδου πληγώθηκε»

HerNews ka