HerNews.gr
Διεθνή

Britney Spears: Η μητέρα της αρνείται ότι πέταξε τα προσωπικά αντικείμενα της τραγουδίστριας

Η Lynne Spears αρνείται έναν από τους πολλούς ισχυρισμούς που αναφέρονται στα απομνημονεύματα της κόρης της Britney Spears.

Η ποπ σταρ έγραψε στο «The Woman in Me» ότι η οικογένειά της είχε «πετάξει πολλά» προσωπικά αντικείμενα που είχε αποθηκεύσει στο σπίτι της μητέρας της ενώ βρισκόταν σε μια μονάδα ψυχικής υγείας στις αρχές του 2019.Britney Spears και Lynne Spears

Η Britney είπε ότι παρατήρησε τα αντικείμενα – συμπεριλαμβανομένων «τις κούκλες της Madame Alexander [που είχε] μαζέψει ως κορίτσι», «τρία χρόνια γραφής [της]» και «ένα βιβλιοδέτη γεμάτο ποίηση που είχε πραγματικό νόημα» για εκείνη- «Έφυγαν όλα» όταν πήγε σπίτι της στη Λουιζιάνα το 2020 κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

«Όταν είδα τα άδεια ράφια, ένιωσα μια συντριπτική θλίψη. Σκέφτηκα τις σελίδες που είχα γράψει με δάκρυα. Ποτέ δεν ήθελα να τα δημοσιεύσω ή κάτι παρόμοιο, αλλά ήταν σημαντικά για μένα», έγραψε η Britney Spears «Και η οικογένειά μου τα είχε πετάξει στα σκουπίδια, όπως με είχαν πετάξει κι εμένα».

«Η γυναίκα μέσα μου»

Η Britney είπε ότι «συγκεντρώθηκε» και υπενθύμισε στον εαυτό της: «Μπορώ να πάρω ένα νέο σημειωματάριο και μπορώ να ξεκινήσω από την αρχή. Έχω περάσει πολλά. Ο λόγος που ζω σήμερα είναι επειδή ξέρω τη χαρά».

Όμως, η Lynne Spears  μπήκε στο Instagram την Πέμπτη για να μοιραστεί μια σειρά από φωτογραφίες που έδειχναν ένα μαύρο βιβλιοδέτη σε ένα κρεβάτι και πολλές κούκλες εκτεθειμένες σε ένα σπίτι.

Μαύρο συνδετικό σε ένα κρεβάτι

Κούκλες σε βιτρίνα

«@britneyspears δεν είμαι σίγουρη ποιος σου είπε ότι ξεφορτώθηκα τις κούκλες και τα ημερολόγιά σου, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ αυτό!» έγραψε λεζάντα στο καρουζέλ. «Θα ήταν σκληρό γιατί ξέρω πόσα σημαίνουν για σένα».

Η μητέρα της επέμεινε ότι τα υπάρχοντα της Britney «είναι ιδιαίτερα λόγω των ετών που πέρασαν για να τα μαζέψουν» μαζί.

«Φυσικά έχω ακόμα τα πράγματά σου και χαίρομαι να σου τα στείλω αν το θέλεις», κατέληξε. «Παρακαλώ ενημέρωσέ με και μάθεις πόσο σε αγαπώ!»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στη φυλακή βρίσκεται ο πρώην της, που εισέβαλε στο γάμο της

Her News

Κατάρ: Νεκρή βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα Κάσια Γκαλάνιο – H διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών

Her News

Γαλλία: Το χάπι της επόμενης ημέρας θα διατίθεται δωρεάν για όλες τις γυναίκες

Her News