HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια στο Happy Day για την Εύη Βατίδου: «Η πρώην σύζυγός μου είναι το απόλυτο θύμα»

Σήμερα Δευτέρα 13/11 η Εύη Βατίδου θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα με σκοπό να απολογηθεί για το περιστατικό με τη μοτοσυκλέτα και το ζευγάρι που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου 11/11 στη Γλυφάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 57χρονης η οποία νοσηλεύεται.

Η Εύη Βατίδου διώκεται για το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα. Η ίδια φέρεται να κυνήγησε με το αυτοκίνητό της μία μηχανή στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Στην πορεία φέρεται να προσπάθησε να την εμβολίσει, καθώς έσπασαν τον καθρέφτη του αυτοκινήτου της, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περιοχή της Γλυφάδας, όταν το πρώην μοντέλο γυρνούσε με το αυτοκίνητο στο σπίτι.

Από το κυνηγητό, τραυματίστηκε μια 57χρονη, που επέβαινε στη μηχανή, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι της, ωστόσο η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ο πρώην σύζυγος και συνήγορος υπεράσπισης της Εύης Βατίδου, Αλέξης Κούγιας, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 13/11 ζωντανά στο «Happy Day» και υποστήριξε πως η πρώην σύζυγος και εντολέας του, είναι αθώα.

«Η πρώην σύζυγός μου και εντολέας μου αναμένεται να υποστηρίξει την αλήθεια. Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με μηχανές χωρίς καν άδειες κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους. Βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα μεσάνυχτα, επειδή κάτι τον ενόχλησε… Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, είναι αυτοί που του αρμόζουν.

Αυτός ο αλήτης λοιπόν, που είμαι περίεργος να συναντήσω, βρήκε μια γυναίκα μόνη της, μέσα στη νύχτα, σε ένα απόμερο σημείο, σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη επειδή κάτι τον ενόχλησε. Την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή του και προσπάθησε να εξαφανιστεί».

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας επισκέφθηκε στο νοσοκομείο την 57χρονη γυναίκα μαζί με τον γιό του ο οποίος σπουδάζει νομική: «Ήταν στην εντατική, εκείνη τη στιγμή της τοποθετούσαν γύψο στο χέρι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τριαντάφυλλος: «Νιώθω πικραμένος γιατί ο Σάκης Κατσούλης έγινε φίλος με τον Κόρομι με τον οποίο περάσαμε δύσκολα»

Her News b

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Κώστας Πηλαδάκης: «Οι φήμες λένε ότι πέρασαν και ενδεχομένως περνάνε ακόμα, μια έντονη κρίση»

HerNews ka

Ναταλία Γερμανού: «Θα έπρεπε να είμαι πιο κοντά στην Έλενα Ασημακοπούλου»

Her News b