HerNews.gr
Ελλάδα

Σπύρος Φωκάς: Το ζεϊμπέκικο που χόρεψε η σύζυγός του μπροστά από το φέρετρό του στο τελευταίο «αντίο» – ΦΩΤΟ

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η πολιτική κηδεία του ηθοποιού Σπύρου Φωκά στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Στη συνεχεία, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας για αποτέφρωση, σύμφωνα με την επιθυμία του. Αντί στεφάνων η οικογένεια του Σπύρου Φωκά επιθυμεί να γίνουν δωρεές στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ο Σπύρος Φωκάς έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τα τελευταία χρόνια, με την αγαπημένη του σύζυγο, Λίλιαν Φωκά, να ενημερώνει για την πορεία της υγείας του μέσα από αναρτήσεις στα social media, αλλά και δηλώσεις στον Τύπο.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021 όταν η σύζυγός του διαπίστωσε ότι ο ηθοποιός κάθε μέρα που περνούσε ήταν και πιο καταβεβλημένος. Αποτέλεσμα ήταν η άμεση μεταφορά του από το σπίτι του στο Καλαμάκι Κορινθίας στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι τα αιμοπετάλιά του Σπύρου Φωκά ήταν πολύ πεσμένα με τον ηθοποιό να μένει για αρκετό διάστημα στο νοσοκομείο.

Το φετινό καλοκαίρι η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού επιδεινώθηκε, όταν κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών, η φωτιά άρχισε να πλησιάζει και να απειλεί το σπίτι του στην περιοχή του Καλαμακίου στην Κόρινθο. 

Το ζεϊμπέκικο της Λίλιαν Φωκά

Η θετή κόρη του Σπύρου Φωκά και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, εμφανίστηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ντυμένες στα λευκά. Την ώρα που η σορός του ηθοποιού ετοιμαζόταν να οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας με τη συνοδεία μουσικής υπόκορυσης, η σύζυγός του έβγαλε το σακάκι της και χόρεψε ζεϊμπέκικο συγκινώντας όλους τους παρευρισκόμενους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

ΕΟΠΥΥ: Συνταγογραφεί γενετικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού και των ωοθηκών

HerNews ka

«Μαρινάκειον Μέλαθρον»: Εγκαίνια για το νέο διοικητικό κέντρο της Μητρόπολης Πειραιά

Her News

Πρόεδρος της Ένωσης Εφοπλιστών η Μελίνα Τραυλού – Γυναίκα στο τιμόνι μετά από 106 χρόνια

Her News b