HerNews.gr
Beauty

Wet hair look: Πώς θα πετύχεις το απόλυτο χτένισμα;

Το wet hair look είναι ένα μοντέρνο χτένισμα που το έχουμε δει σε πολλές αγαπημένες μας διάσημες, από τις αδερφές Hadid μέχρι τη Rihanna, τη Hailey Bieber, την J.Lo και την Kim Kardashian. 

Είναι ένα κομψό και σέξι στιλ που σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο λαμπερή, ενώ ταιριάζει τόσο σε κοντά μαλλιά, όσο και σε πιο μακριά μαλλιά. Μπορείς εύκολα να πετύχεις ένα wet hair look είτε έχεις ίσια, σπαστά ή σγουρά μαλλιά.

Στέγνωσε τα μαλλιά σου με μια πετσέτα

Μόλις λουστείς, στεγνώνεις όσο καλύτερα μπορείς τα μαλλιά σου με την πετσέτα, χωρίς όμως να τα τρίβεις. Θέλεις να μείνει λίγη από την υγρασία μέχρι να έχουν στεγνώσει περίπου στο 60%. Μετά χτενίζεις τα μαλλιά σου με μια χτένα με φαρδιά δόντια. Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι υγρά, όχι βρεγμένα.

Χρησιμοποίησε έναν συνδυασμό τζελ και κρέμας

Ανακάτεψε μαζί ένα τζελ μαλλιών και μια κρέμα για το wet hair look. Ένα τζελ από μόνο του θα αφήσει τα μαλλιά σου πιο σκληρά και μια κρέμα θα τα κάνει να δείχνουν λιπαρά. Πέρασε λίγο από αυτό το combo στα μαλλιά σου και είσαι σχεδόν έτοιμη.

Εφάρμοσε σε όλο το μήκος των μαλλιών

Αν έχεις κοντά μαλλιά, εφάρμοσε το μείγμα τζελ και κρέμας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Αν έχεις όμως πιο μακριά μαλλιά, εστίασε στις ρίζες μέχρι και την μέση. Αν έχεις λεπτά ή ίσια μαλλιά μην βάλεις πολλή ποσότητα. Στο τέλος χρησιμοποίησε μια λακ για έξτρα κράτημα και περισσότερη διάρκεια.

Αν έχετε σγουρά μαλλιά πάρε αυτά τα δύο προϊόντα και ανακατέψτε τα στο χέρι σου και χρησιμοποίησε μια χτένα με λεπτά δόντια για να τα απλώσεις στα μαλλιά σου, καθώς τα χτενίζεις για να δώσεις το στιλ που επιθυμείς.

Αν θέλεις ένα wet hair look που να διαρκεί όλη μέρα, το καλύτερο είναι να φτιάξεις ένα μείγμα προϊόντων. Χρησιμοποίησε ένα κοκτέιλ με μους, conditioner και ένα ελαφρύ τζελ σε βρεγμένα μαλλιά, που θα έχεις στεγνώσει με την πετσέτα,  για να διαρκέσει όλη την ημέρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Bίκυ Καγιά: Αυτές οι εσπαντρίγιες προσδίδουν ένα boost στύλ στις καλοκαιρινές εμφανίσεις

HerNewskl

Βρεγμένα μαλλιά: Tα 3 λάθη που όλες κάνουμε μετά το λούσιμο!

HerNewskl

Winter blooming: Η νέα τάση που θα επικρατήσει στο skincare τον χειμώνα

HerNewskl