HerNews.gr
DECORNEWS

Πώς μπορείτε να βάλετε το σπίτι σας στο πνεύμα των Χριστουγέννων & να είναι ταυτόχρονα κομψό;

Όταν πλησιάζει η περίοδος των γιορτών, αναρωτιέστε συχνά: “Πώς μπορώ να κάνω το σπίτι μου να φαίνεται χριστουγεννιάτικο αλλά και κομψό;”

Εάν έχετε μείνει να ξύνετε το κεφάλι σας, ήρθε η ώρα να μάθετε μερικές συμβουλές από ειδικούς για τη κομψή διακόσμηση των Χριστουγέννων που θα σας βλέπουν όλη την εποχή κάθε χρόνο.

1. Προσθέστε μια εορταστική πινελιά στην υπάρχουσα διακόσμησή σας

χρωματιστό γυάλινο σε δίσκο

Αντί να αγοράζετε εντελώς νέα κομμάτια για την περίοδο των γιορτών, απλώς ανανεώνοντας την υπάρχουσα διακόσμησή σας με μερικές εορταστικές πινελιές μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και το σπίτι σας να δείχνει εξίσου εντυπωσιακό. Τα γιορτινά χρώματα, το αστραφτερό glitter, οι άνετες υφές και τα ζεστά, λαμπερά φώτα κάνουν κάθε σπίτι να λάμπει με χριστουγεννιάτικο πνεύμα. 

2. Μην ξεχνάτε να κοιτάξετε… ψηλά

Χάρτινα αστέρια σε ελαφρύ μενταγιόν, χριστουγεννιάτικα στολίδια στο σαλόνι της Marie Flanigan

Χρησιμοποιήστε φωτιστικά και εξαρτήματα που είναι ήδη τοποθετημένα στο σπίτι σας για να διακοσμήσετε και να κρεμάσετε μεγάλα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Αυτό έχει μια απλή, σκανδιναβική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση , ειδικά όταν γίνεται με μια ουδέτερη παλέτα. Ένας από τους πιο γλυκούς τρόπους διακόσμησης για τις γιορτές είναι προσθέτοντας λεπτομέρειες για τις γιορτές στα φωτιστικά. 

3. Στολίστε το απροσδόκητο

Πολυέλαιος μπάνιου με χριστουγεννιάτικο στεφάνι της Marie Flanigan

Δώστε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη αίσθηση σε όλο το σπίτι τοποθετώντας απλά διακοσμητικά παντού. Ναι, οι χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις  κρεβατοκάμαρας είναι κάτι και γιατί να μην περιλαμβάνουν το μπάνιο; Θα μπορούσατε επίσης να φέρετε μια εορταστική πινελιά στο δωμάτιό σας κρεμώντας χάρτινες γιρλάντες, κορδόνια φωτάκια γύρω από το κρεβάτι ή τοποθετώντας μια σπιτική χριστουγεννιάτικη κάλτσα στο κομοδίνο σας.

Λευκό υπνοδωμάτιο με χριστουγεννιάτικα στολίδια από την Annie Sloan

4. Διατηρήστε τη διακόσμηση απλή

Χριστουγεννιάτικη γιρλάντα και κάλτσες στο τζάμι της Marie Flanigan

Όταν έχετε αμφιβολίες, διατηρήστε τη διακόσμηση απλή. Συμπεριλάβετε ξεκούραστο, όμορφο πράσινο με μια πινελιά φυσικών στοιχείων, όπως φέτες πορτοκαλιού, κουκουνάρια ή μούρα. Αυτή η μέθοδος είναι αλάνθαστη και ένας εύκολος τρόπος για να ξεκινήσει η σεζόν.

5. Φέρτε μερικές νόστιμες λιχουδιές

χριστουγεννιάτικη κούπα

Για οικογένειες με μικρά παιδιά – ή για ενήλικες που αγαπούν τα γλυκά – ένας σταθμός λιχουδιών θα δώσει στο σπίτι σας μια εορταστική αίσθηση ενώ είναι μια διασκεδαστική και διαδραστική δραστηριότητα. Ένα μπαρ με κακάο και καφέ στην κουζίνα σας ή στη γωνιά του πρωινού, ή εικονικά βάζα γεμάτα γιορτινά σνακ στο σαλόνι σας είναι όλοι οι τρόποι για να δώσετε στο σπίτι σας τόσο χριστουγεννιάτικη εμφάνιση όσο και χριστουγεννιάτικη αίσθηση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λουλούδια: Πώς θα φτιάξεις και θα διατηρήσεις το τέλειο μπουκέτο

Her News

5 διαχρονικά χρώματα για να διαλέξετε για ένα σαλόνι

HerNews ka

4 τάσεις διακόσμησης που θα κάνουν το σπίτι σας να δείχνει πιο κομψό και πιο εκλεπτυσμένο

HerNews ka