HerNews.gr
Μόδα

Ποιες είναι οι τάσεις στα δερμάτινα τζάκετ φέτος τον χειμώνα;

Το δερμάτινο τζάκετ είναι ένα από εκείνα τα απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που αναδεικνύουμε κάθε μισή σεζόν, μόλις πέσουν οι θερμοκρασίες. Συγκεντρώσαμε τις τάσεις που θα είναι παντού αυτόν τον χειμώνα, από το biker jacket μέχρι τη δερμάτινη καμπαρντίνα , συμπεριλαμβανομένου του bomber jacket.

Δερμάτινο motorcycle μπουφάν

Ένα από τα star jackets της σεζόν δεν είναι άλλο από το δερμάτινο motorcycle jacket. Έκανε τη μεγάλη του επιστροφή στη μόδα στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-2023 , όπου άνθησαν μια πληθώρα από motorcycle μπουφάν, δερμάτινα γάντια και παντελόνια εμπνευσμένα από την αισθητική της μοτοσυκλέτας, και συνεχίζει σιγά σιγά την άνοδό του αυτή τη σεζόν. Επιλέγουμε vintage μοντέλα, με έντονα χρώματα και λογότυπα σε αφθονία.

Kendall Jenner

Δερμάτινο bomber jacket

Μπορεί να φορεθεί εξίσου καλά με μια εξαιρετικά μοντέρνα micro φούστα όπως και με ένα τζιν παντελόνι. Το bomber jacket, εμπνευσμένο από τους Αμερικανούς αεροπόρους (θυμηθείτε τον Tom Cruise στο Top Gun ), έχει καθιερωθεί ως απαραίτητο ρούχο του χειμώνα. Αφού κατέκτησε τα κακά αγόρια της δεκαετίας του 1980, και μετά τα αστέρια του hip-hop, το bomber βρέθηκε σε σχεδιαστές που το προσάρμοσαν με τον δικό τους τρόπο: ας αναφέρουμε τα Loewe , Prada ή ακόμα και Diesel.

Η Hailey Bieber φοράει ένα oversized δερμάτινο μπουφάν

Veste Perfecto

Όταν σκέφτεστε το τέλειο δερμάτινο μπουφάν, είναι δύσκολο να μην το συνδέσετε με τον Mick Jagger , τον Marlon Brando ή τον James Dean , εικονίδια της μουσικής και του κινηματογράφου που άφησαν το στίγμα τους στη μόδα και έκαναν αυτό το κομμάτι κλασικό ροκ της γκαρνταρόμπας. Αυτό το βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας, που είχε σταδιακά εξαφανιστεί, ανακτά τη φήμη του αυτό το χειμώνα. Η Gigi Hadid μπορεί να το επιβεβαιώσει , η οποία εθεάθη με ένα καφέ veste στους δρόμους της Νέας Υόρκης νωρίτερα αυτό το μήνα.

Gigi Hadid

Δερμάτινη καμπαρντίνα

Από εποχή σε εποχή, όχι, από χρόνο σε χρόνο, η καμπαρντίνα διατηρεί τη θέση της ως απαραίτητο κομμάτι εξωτερικών ενδυμάτων. Βγείτε από το κλασικό μπεζ μοντέλο, αυτό το χειμώνα, για να αντιμετωπίσετε τις ψυχρές θερμοκρασίες με στυλ, επιλέγουμε την εξαιρετικά επιθυμητή δερμάτινη εκδοχή του. Φέρνει μια κομψή εμφάνιση και μια femme fatale αύρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa❤️ (@hoskelsa)

“Ξεθωριασμένο” δερμάτινο μπουφάν

Το δερμάτινο τζάκετ με παλαιωμένο εφέ βρίσκεται στην κορυφή του βάθρου των επιθυμιών της μόδας φέτος τον χειμώνα. Αυτό που μας αρέσει είναι η vintage εμφάνισή του. Γρήγορα βρέθηκε σε κάθε γωνιά του δρόμου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας, κυρίως χάρη στη Miu Miu που αποκάλυψε τη δική της εκδοχή πριν από μερικές σεζόν.

Gigi Hadid

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Tο glazed donut φόρεμα που μας άφησε όλες άφωνες!

HerNewskl

Jennifer Lawrence: Φόρεσε το πιο chic αξεσουάρ μαλλιών

HerNewskl

Ροζάνα Γεωργίου: Η μόνη Ελληνίδα που θα περπατήσει στην πασαρέλα της Dior

Her News b