HerNews.gr
Beauty

Plopping: Πώς θα αποκτήσεις wavy hair look χωρίς θερμότητα

Plopping

Αν αναζητάς τον τέλειο τρόπο να αναδείξεις τις φυσικές σου μπούκλες, τότε το Plopping είναι η τεχνική που πρέπει να δοκιμάσεις.

Plopping

Αυτή η μέθοδος, που έχει κατακτήσει την καρδιά των κοριτσιών με κυματιστά μαλλιά παγκοσμίως, υπόσχεται να σου προσφέρει εντυπωσιακές, ορισμένες και λαμπερές μπούκλες χωρίς τη χρήση θερμότητας. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν την τεχνική που αλλάζει το παιχνίδι της φροντίδας των μαλλιών.

Τι είναι το Plopping;

Το Plopping είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται για να δημιουργήσεις και να καθορίσεις τις φυσικές μπούκλες σου χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις προϊόντα styling ή θερμότητα. Απλά απαιτεί ένα μακρύ πετσετέ ή μια μπλούζα με βαμβακερό ύφασμα και λίγο χρόνο για να δημιουργήσεις την τέλεια όγκο και ορισμό στις μπούκλες σου.

Πώς να κάνεις Plopping;

  1. Ξεκίνα με νωπά μαλλιά: Πλύνε και ενυδάτωσε τα μαλλιά σου, έπειτα απλώς στρώσε ένα μαλακό πετσετέ ή μια βαμβακερή μπλούζα σε μια επίπεδη επιφάνεια.
  2. Εφαρμόστε προϊόντα styling: Αν επιθυμείς, μπορείς να εφαρμόσεις ένα προϊόν styling για να δώσεις περισσότερο ορισμό και κράτημα στις μπούκλες σου. Μπορεί να είναι ένα gel ή mousse που είναι κατάλληλο για κυματιστά μαλλιά.
  3. Κάνε το Plopping: Κλίνε το κεφάλι σου μπροστά και τοποθέτησε τις μπούκλες σου πάνω στο πετσετέ ή την μπλούζα. Αρχίζοντας από τις άκρες των μαλλιών σου, πέρνα το ύφασμα πάνω από το κεφάλι σου, πιέζοντας τις μπούκλες μέσα στο ύφασμα.
  4. Στη συνέχεια, δέσε το ύφασμα γύρω από το κεφάλι σου, κάνοντας μια κόμπια ή χρησιμοποιώντας μια μπαντάνα ή κορδέλα για να το συγκρατήσεις.
  5. Αφήστε τα μαλλιά να στεγνώσουν: Αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dua Lipa: Aυτό είναι το spray που πετυχαίνει το πιο μοντέρνο mermaid look

HerNewskl

Αποτρίχωση πριν το γάμο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Her News

Jennifer Lopez: Ποιο είναι το πραγματικό μήκος των μαλλιών της;

HerNewskl