HerNews.gr
Beauty

Jelly Lips: Η νέα “ζουμερή” τάση στο μακιγιάζ που θα φοράμε όλο το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι πάντα λαχταράμε για δροσερή επιδερμίδα, εκθαμβωτικά highlighter και έντονες αποχρώσεις σε αφθονία, αλλά φέτος τα «jelly lips» διαμορφώνουν τα πάντα.

Μια στενή ξαδέρφη των “popsicle lips” , αυτή η τάση μακιγιάζ περιλαμβάνει γυαλιστερές, ζουμερές αποχρώσεις του κόκκινου, του ροζ και του μοβ, που μοιάζουν με τις αγαπημένες σας γεύσεις από ζελέ, μαρμελάδα και σχετικές φρουτώδεις λιχουδιές.

Τι είναι τα Jelly Lips;

Αν τα jelly lips σας φέρνουν στο μυαλό μια οικεία εικόνα, αυτό συμβαίνει γιατί είναι ακριβώς αυτό που ακούγονται. Τα jelly lips είναι ουσιαστικά χρωματισμένα χείλη που φαίνονται ζουμερά και ενυδατωμένα. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απλώς ένας τόνος lip gloss, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια τάση που υπάρχει στην κορεάτικη ομορφιά εδώ και πολύ καιρό.

Τα “Jelly Lips” είναι παρόμοια με ένα ombre lip – μια κεντρική απόχρωση για τα χείλη με μια τελική επίστρωση από διαφανές lip gloss από πάνω για να το πλαισιώνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jael Dorotan (@jaeldorotan)

Για μια ακριβή προσέγγιση, ξεκινήστε από το εσωτερικό κάτω χείλος σας και χρησιμοποιήστε ένα ματ χρώμα χειλιών για να βάψετε ταμποναριστά το κέντρο των χειλιών σας, στη συνέχεια κλείστε απαλά τα χείλη σας και πιέστε για να βεβαιωθείτε ότι το πάνω χείλος παίρνει μια νότα αυτής της απόχρωσης. 

 Στη συνέχεια, απλώστε ένα διαφανές γυαλιστερό lip gloss πάνω από τα χείλη σας, ξεκινώντας από το κάτω χείλος και περνώντας στο πάνω χείλος. Φροντίστε να μην ανακατέψετε τις αποχρώσεις μεταξύ τους.

Όσο για το ποια προϊόντα να επιλέξετε, «το κλειδί είναι να προσθέσετε μια απόχρωση στα χείλη σας που εξακολουθεί να δείχνει τον φυσικό σας τόνο και υφή και στη συνέχεια να εφαρμόσετε μια γυαλάδα που σας προσφέρει ενυδάτωση.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρυσές Σφαίρες 2024: Το all time classic manicure της Selena Gomez

HerNewskl

Kylie Jenner: Αποκάλυψε το μυστικό για την τέλεια επιδερμίδα!

HerNewskl

Ηeartthrob Bob: Το πιο μοντέρνο καρέ για το φθινόπωρο!

HerNewskl