HerNews.gr
DECORNEWS

Αυτό το viral κόλπο για να κάνετε το σπίτι σας να μυρίζει εκπληκτικά είναι τόσο απλό

Είναι η εποχή που ορίζεται από το άρωμα. Η γλυκιά μυρωδιά του φρεσκοψημένου μελoμακάρονου, των πεύκων και της κανέλας απλώνεται εύκολα στο σπίτι, αλλά οι άνθρωποι με τα πιο μυρωδάτα σπίτια έχουν πάντα κάτι επιπλέον.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε πάντα σε επιφυλακή για το πώς να κάνετε ένα σπίτι να μυρίζει όμορφα χωρίς τα τυπικά αρωματικά κεριά ή διαχυτές σας. Αυτές οι έξυπνες λύσεις είναι τα κόλπα που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι με τα πιο μυρωδάτα σπίτια που τους ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.

Αυτό που είναι ακόμα καλύτερο, είναι ότι αυτό το hack είναι εντελώς φυσικό και χρησιμοποιεί πράγματα που πιθανώς έχετε ήδη στο ντουλάπι.

Αν θέλετε να ανανεώσετε τη μυρωδιά του σπιτιού σας χωρίς να ξοδέψετε χρήματα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το σούπερ απλό hack.

Καθώς συνειδητοποιούμε ολοένα και περισσότερο τα τοξικά προϊόντα και την ποιότητα του αέρα στα σπίτια μας, υπάρχει μια αυξανόμενη επιλεκτικότητα σχετικά με τη χημική ουσία που φέρνουμε σε αυτά, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι. 

Ευτυχώς, υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός φυσικών τρόπων για να αρωματίσετε το σπίτι σας που δεν απαιτούν παραδοσιακά προϊόντα καθαρισμού. Και αυτό είναι ένα από αυτά.

Πως λειτουργεί, λοιπόν; Το κόλπο, που γίνεται viral στο Instagram, χρησιμοποιεί ένα γκρέιπφρουτ ως βάση για το σπιτικό σας αποσμητικό χώρου. 

1. Απλώς ανοίξτε ένα γκρέιπφρουτ και ξύστε το εσωτερικό του και όλο τον πολτό. Φροντίστε να το φάτε αυτό, σας κάνει καλό! 

2. Στη συνέχεια, ρίξτε θαλασσινό αλάτι στην άδεια φλούδα, με λίγους κόκκους μαύρου πιπεριού και ένα κλωνάρι δεντρολίβανο. Οποιαδήποτε αιθέρια έλαια έχετε μπορούν επίσης να προστεθούν σε αυτό το σημείο. 

3. Τέλος βάλτε το γκρέιπφρουτ σε ένα ωραίο ηλιόλουστο σημείο και αφήστε το να αρωματίσει το σπίτι σας. Το θαλασσινό αλάτι απορροφά τυχόν άσχημες οσμές που μαστίζουν το σπίτι σας ενώ διαχέει το άρωμα των εσπεριδοειδών και των βοτάνων. Δεν είναι ένα εντυπωσιακό άρωμα, αλλά δίνει σε κάθε σπίτι ένα φρέσκο ​​άρωμα που σίγουρα θα προσέξετε. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rohina (@rohina)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κρεβατοκάμαρα: Πως θα την μετατρέψεις σε sexy καταφύγιο;

Her News b

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα πιάτα στην κουζίνα;

HerNews ka

Πώς να αφαιρέσετε λεκέδες από περιττώματα πουλιών από έπιπλα εξωτερικού χώρου

HerNews ka