HerNews.gr
Διεθνή

Adele: Παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε με τον Rich Paul!

 Η Adele φαίνεται ότι επιβεβαίωσε ότι έχει παντρευτεί με τον επί δύο χρόνια σύντροφό της, Rich Paul.

Η 16 φορές νικήτρια Grammy, 35 ετών, φέρεται να μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα κατά τη διάρκεια της κωμωδίας του φίλου της Άλαν Καρ το Σάββατο.

Δύο μέλη του κοινού εξιστόρησαν την ειλικρινή παραδοχή της Adele στον λογαριασμό των διασημοτήτων DeuxMoi, ο οποίος μοιράστηκε τα νέα τους στη σελίδα τους στο Instagram.Η Adele και ο Rich Paul παρακολουθούν τον αγώνα All-Star του NBA 2022.

«Ήμουν στο κωμικό σόου του Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες απόψε και η Adele ήταν στο κοινό», είπε ένας θαυμαστής. «Ο Άλαν ρώτησε το πλήθος αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η Adele φώναξε «εγώ».

Ένας άλλος θεατής της παράστασης είπε στο ρεπορτάζ: «Όταν ρώτησε αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα, εκείνη φώναξε “εγώ”».

«Η Adele καθόταν ακριβώς πίσω μου με μια φίλη και περνούσε υπέροχα. Η ασφάλειά της μπήκε μόνο για να της φέρει σνακ», συνέχισαν.

«Δεν την ένοιαζε αν οι άνθρωποι ήξεραν ότι ήταν εκεί».

 

Η Adele έχει αναφερθεί ως η «σύζυγος» του Paul σε πολλές περιπτώσεις, πιο πρόσφατα στην επίδειξη της στο Λας Βέγκας τον Σεπτέμβριο.

«Δεν μπορείς να με παντρευτείς. Είμαι straight, αγάπη μου, και ο σύζυγός μου είναι εδώ απόψε», είπε η βραβευμένη με Grammy, 35 ετών, σε μια γυναίκα μέλος του κοινού.

Όταν ο θαυμαστής απάντησε, “Μπορείς να δοκιμάσεις;” η τραγουδίστρια απάντησε ξεκαρδιστικά: «Όχι, δεν θέλω να προσπαθήσω. Είμαι με τον Rich. Είσαι τρελός, άσε με ήσυχη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Άντονι Χόπκινς: Ανακοίνωσε την είσοδό του στο σύμπαν των NFTs

Her News b

NASA: Παρουσιάζει την απόκοσμη ομορφιά του χειμώνα στον Άρη (Εικόνες)

HerNews ka

Το Βρετανικό Μουσείο απαγορεύει τη λέξη «Μούμια» για τα αρχαία κατάλοιπα

HerNews ka