HerNews.gr
Social News

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με έχει παρατήσει κοπέλα και είχα πάθει κατάθλιψη»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ξεκίνησε νέο εγχείρημα καθώς αποφάσισε να “μυηθεί” στον κόσμο του YouTube με δικό του κανάλι το οποίο ονομάζεται «Raw House».

Τη Δευτέρα 20/11 μάλιστα, ανέβηκε και το πρώτο του βιντεάκι στο οποίο απαντούσε σε αδιάκριτες ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων την ώρα που… μαγείρευε.

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε για πρώτη φορά για το εάν είναι ζευγάρι με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, για το αν έχει κερατώσει αλλά και για την ερωτική απογοήτευση που τον “έριξε” στα πατώματα.

«Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είμαστε απλά φίλοι, το επιβεβαιώνω εδώ πέρα. Δεν τα έχουμε, δεν ταιριάζουμε και να θέλαμε δεν γίνεται», απάντησε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και αποκάλυψε ότι  τελευταία φορά που ήρθε σε ερωτική επαφή ήταν στις 6 Νοεμβρίου

Σχετικά με το αν θα επέστρεφε σε πρώην σύντροφό του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Θα γυρνούσα σε πρώην μου αν άξιζε. Μέχρι στιγμής δεν έχω γυρίσει ποτέ σε πρώην, όχι επειδή είμαι στενόμυαλος». 

«Έχω κερατώσει, ποιος δεν έχει κερατώσει; Δεν ξέρω αν με έχουν κερατώσει, δεν το έχω μάθει, αλλά υποψιάζομαι πως ναι και δεν πέφτω έξω. Με έχει παρατήσει κοπέλα και είχα πάθει κατάθλιψη. Για δύο χρόνια περίπου ήμουν χάλια μαύρα, την ήθελα πίσω», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Αναφορικά με τους αρνητικούς σχολιασμούς που δέχεται από τηλεοπτικές εκπομπές, ο Κωνσταντίνος Βασάλος τόνισε: «Με ενοχλεί να με σχολιάζουν αρνητικά οι εκπομπές, ειδικά από κάποιους ανθρώπους που κανονικά δεν θα έπρεπε να σχολιάζουν καν. Πρώτα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μετά να σχολιάζουμε τους άλλους. Βέβαια η δουλειά που κάνουν αυτή είναι, το να σχολιάζουν την επικαιρότητα και τα πρόσωπα που εκτίθενται. Πρέπει απλά να υπάρχει σεβασμός». 

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ρωτήθηκε για τις πέντε πιο όμορφες Ελληνίδες, όπου δήλωσε: «Όταν πρέπει να απαντήσω, δεν μου έρχονται. Θα πω τη Χριστίνα Μπόμπα, την βάζω πάντα. Θα πω τη Φαίη Σκορδά, την Ελένη Φουρέιρα, την Αθηνά Οικονομάκου και την Εύα Καϊλή».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πάσχα αλά… ελληνικά για την Χάιντι Κλουμ: Το τσούγκρισμα των αυγών και η φωτογραφίες με την ελληνική σημαία

Her News

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Το άκουσα ότι η Τούνη παντρεύεται & περιμένει παιδάκι. Δεν ζω σε άλλο πλανήτη»

HerNews ka

Γιούλικα Σκαφιδά: Δείτε την πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση του γιού της

HerNews ka