HerNews.gr
Social News

Βρισηίδα Ανδριώτου: «Το άκουσα ότι η Τούνη παντρεύεται & περιμένει παιδάκι. Δεν ζω σε άλλο πλανήτη»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησε στις κάμερες του «Happy Day» και για την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά και για την παρελθοντική φιλία της με την Ιωάννα Τούνη.

Αναφορικά με τον Σπύρο Μαρτίκα η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Μένω με τον Σπύρο, χάρη στον Σπύρο μετακόμισα μαζί του στον Πειραιά και φτιάχνουμε το σπίτι μας μαζί. Ο Σπύρος μαγειρεύει τέλεια. Είναι πολύ νωρίς για το επόμενο βήμα, πάμε πολύ καλά».

«Αποκλείεται να περάσουν δυο χρόνια και να μην έχει πέσει πρόταση γάμου. Δεν μου έχει πάρει δαχτυλίδι, μου έχει πάρει βραχιόλια αλλά δαχτυλίδι δεν μου έχει πάρει» δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δεν δίστασε να μιλήσει για την Ιωάννα Τούνη όταν ερωτήθηκε αν της ευχήθηκε για την εγκυμοσύνη της και απάντησε ότι: «Το άκουσα ότι η Ιωάννα παντρεύεται και περιμένει παιδάκι δεν ζω σε άλλο πλανήτη. Δεν της ευχήθηκα της είχα στείλει μόνο συλλυπητήρια για την μητέρα της τότε και μέχρι εκεί». 

Βρισηίδα Ανδριώτου

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ιωάννα Τούνη με την Βρισηίδα  ήταν αχώριστες φίλες μέχρι που η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε μαζί με τον άνθρωπο που διέρρευσε το revenge porn της Ιωάννας. Από τότε οι σχέσεις τους είναι κάθε άλλο παρά καλές.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H Καίτη Γαρμπή βρέθηκε θετική στον κορονοϊό- Η ανάρτηση της στο Instagram

HerNewskl

Μυριέλλα Κουρεντή: Όλα όσα είπε για την σχέση της με τον Γιώργο Κατσαούνη

Her News b

Η Κλειώ Αγγουράκη, υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών, καλεσμένη στον Γιώργο Αυτιά

Her News