HerNews.gr
Διεθνή

Sheynnis Palacios: Η νέα Μις Υφήλιος, αποκαλύπτει τις ανασφάλειες και τα “κολλήματα” με την εμφάνισή της

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Sheynnis Palacios έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Μις Υφήλιος της Νικαράγουας.

Η 23χρονη, η οποία στέφθηκε στην 72η διοργάνωση του διαγωνισμού, που διεξήχθη στο Ελ Σαλβαδόρ, είναι ειδικός στην επικοινωνία που είπε ότι θέλει να εργαστεί για να προάγει την ψυχική υγεία αφού υπέστη η ίδια εξουθενωτικές κρίσεις άγχους.

Ποιες είναι οι ανασφάλειες της νέας Μις Υφήλιος;

Όμως, παρά την αυτοπεποίθηση που έδειξε στη σκηνή της Μις Υφήλιος , η Sheynnis παλεύει επίσης με τις δικές της ανασφάλειες και τα κολλήματα.

Σε συνέντευξή της στο Telemundo, η νέα Μις Υφήλιος εξομολογήθηκε ότι εδώ και καιρό είχε αρκετές ανασφάλειες.

«Νούμερο ένα, με το ύψος μου, γιατί στη χώρα μου δεν είναι φυσιολογικό να είσαι 1,77, 1,80, θεωρείται αρκετά μεγάλο ύψος, οπότε ήταν χαρακτηριστικό να μου λένε “Πώς είναι ο αέρας εκεί πάνω;” (…) που μου έδωσε πολλά κόμπλεξ», είπε η Palacios.

@telemundo

¿Cuáles son las inseguridades de la nueva #MissUniverso Sheynnis Palacios? 👑Ella misma se lo revela a Andrea Meza 👇 ¿Te identificas con ella?

♬ original sound – Telemundo

Δεν ήταν όμως το μόνο που έκανε τη νεαρή να αισθάνεται ανασφάλεια, ένιωθε και άβολα με το δέρμα της, λόγω του χρώματός του και της παρουσίας ραγάδων.

«Ένα άλλο πράγμα που με έκανε να νιώθω αυτοσυνείδηση για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν το χρώμα του δέρματός μου, το οποίο τώρα λατρεύω. Δεν ένιωθα ότι ήταν διακρίσεις εκείνη την εποχή, αυτοσαμποτάρισα τον εαυτό μου», κατέληξε.Η Sheynnis Palacios, η νέα Μις Υφήλιος, αποκαλύπτει τις ανασφάλειές της και τα κολλήματα της

«Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι ως γυναίκα υπάρχουν και πολλές ανασφάλειες, πρέπει να ομολογήσω ότι κάποια στιγμή όταν άρχισαν να εμφανίζονται ραγάδες στο σώμα μου αναρωτήθηκα “Γιατί; Όχι, θέλω να έχω τέλειο δέρμα», πρόσθεσε η 23χρονη καλλονή.

«Είμαστε τελείως ατελείς και αυτό είναι επίσης που κάνει τη ζωή τόσο όμορφη, που έχει σκαμπανεβάσματα, ότι υπάρχει ανακούφιση, γιατί όταν κάτι είναι επίπεδο, είναι εντελώς βαρετό».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον A$AP Rocky στο Coachella (ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Balenciaga: Έντονες αντιδράσεις από την διαφήμιση με παιδιά που κρατούν “ιδιαίτερα”…. αρκουδάκια

HerNews ka

Chris Hemsworth: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα πληρώνεται για μια ανάρτηση το Instagram

HerNews ka