HerNews.gr
Διεθνή

Rihanna: Σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον A$AP Rocky στο Coachella (ΦΩΤΟ)

Η Rihanna και ο A$AP Rocky είχαν μια στιγμή αγάπης στο Coachella το Σαββατοκύριακο.

Η ιδρυτής του Fenty Beauty και ο ράπερ φωτογραφήθηκαν σε τρυφερά ενσταντανέ στο ιδιωτικό afterparty της Revolve και της PizzaSlime νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Στις φωτογραφίες, το ζευγάρι διακρίνεται με χαμόγελα καθώς αγκαλιάζονταν και χόρευαν όλη τη νύχτα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

Οι γονείς δύο παιδιών άφησαν πίσω τα μικρά τους καθώς πέρασαν τη νύχτα με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως οι Leonardo DiCaprio, Justin Bieber, Hailey Bieber, Jeff Bezos και Lauren Sánchez. 

Η Rihanna έδειχνε κομψή για το φεστιβάλ με ένα off-the-shoulder τοπ, το οποίο συνδύασε με ένα γούνινο κασκόλ, ενώ ο Rocky φαινόταν χαλαρός με φούτερ με φερμουάρ, γιλέκο και μαύρη μπαντάνα.

Η Rihanna έπιασε τα ξανθά μαλλιά της σε σγουρό updo με τα μπροστινά σκέλη να πέφτουν στο πρόσωπό της.H Rihanna και ο Rocky αναμένεται να κάνουν άλλη μια κομψή εμφάνιση στο φετινό Met Gala , το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 6 Μαΐου. Η τραγουδίστρια θα παρευρεθεί στη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας, όπως και άλλες διασημότητες όπως η Lily Gladstone , Kendall Jenner και άλλοι.

Λέγεται επίσης ότι το supermodel Ζιζέλ θα παρευρεθεί, αν και δεν είναι σαφές αν θα φέρει τον φίλο της, Joaquim Valente, ως συνοδό της.

Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret είχε παρευρεθεί στο  παρελθόν σε πολλά Met Gala  με τον πρώην σύζυγό της Tom Brady.

Ενώ τα εισιτήρια για το ετήσιο gala πωλούνται για 50.000 δολάρια ανά άτομο , οι επισκέπτες πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την οικοδέσποινα Anna Wintour για να παραστούν.

Rihanna: Η συγκινητική αποκάλυψη για τους γιούς της, τον A$AP Rocky & την καταγωγή τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Emily Ratajkowski: “Τα παράτησα για να επιλέξω την οικονομική ασφάλεια”

HerNewskl

Κέιν Μπράουν: Έκανε βασεκτομή αφού έμαθε για την τρίτη εγκυμοσύνη της συζύγου του

HerNews ka

Zendaya – Tom Holland: Θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους;

HerNewskl